avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate ionescu222

Activitate ionescu222

scuze , dar n-ati inteles bine. am terminat clasa a xIIA ,acum dau bacul. am dat-o in judecata dupa implinirea varstei de 18 ani obtinand pensie pana la term. studiilor... cel tarziu 26 de ani.acum eu am 20 de ani( in noiembrie) si termin bacul. de ce pana acum o luna a venit pensia prin talon de la casa de pensii si luna aceasta prin mandat postal trimis direct de 'mama'? multumesc

[editat scris cu majuscule]
ea este pensionata de 16 ani, nu de curand...am primit cateva luni prin mandat postal dar dupa aceea am dat-o din nou in judecata pt marire si pt recuperarea sumei pe ultimii 3 ani, parca. de aceea i s-a pus proprire pe pensie. 2 ani am primit prin talon de la casa de pensii. am sunat acolo acum 3 luni si mi-au spus ca trebuie sa primesc pana in august, sept chiar dc intru acum in vacanta. dc ma dadea in judecata, o gaseam pe portal just, verific tot timpul pt ca macar o data pe an ne da in judecata pe mine sau pe tatal meu. multumesc
buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. mama mea nu mi-a platit pensie alimentara pana acum 5 ani cand tatal meu s-a recasatorit si impreuna cu sotia lui am dat-o in judecata obtinand in sfarsit pensie alimentara pana la terminarea studiilor cel tarziu pana implinesc 26 de ani. pana acum o luna, pensia o primeam pe un talon de pensie gri deoarece i se pusese proprire pe pensie, dar luna aceasta, au venit prin mandat postal trimis chiar de ea. intrebarea mea este, pana in ce luna primesc pensie dc nu voi urma mai departe cursurile unei facultati si de ce nu am mai primit prin casa de pensii? mentionez ca ea este pensionata pe caz de boala , handicap . va multumesc