avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate ClaudiuBogdan

Activitate ClaudiuBogdan

Am facut un accident de circulatie cu un taxi(dacia logan) eu, neacordand prioritate de dreapta. (nu l`am vazut, si avea si viteza, ma putea evita, era aproape imposibil, era o intersectie foarte mare, dar asta nu conteaza) /17.02.2012) El sa ars la mana, de la airbag (fata manei) si a primit ingrijiri medicale 16-18. Acuma el ca sa ne impacam, sa isi retraga plangerea vrea de la mine 250 de mil vechi, daca nu,..(toata viata ta o sa ai dosar penal si tot asa....(asta a zis el). ) Pana acuma, (trecut de 3 luni) el a facut masina pe banii asigurarii plus ca a facut "cerere" la asigurare pt. daune morale. El a cerut la asigurare in jur de 40.000 de euro, asigurarea nu a vrut sa`i dea atat... cred ca i`a propus o suma....in care pana acuma nu a luat banii de la ea. Intrebarea mea ar fii, Ce poate sa mi se intample mie daca nu ma "impac" cu el? El ar vrea sa ia si de la asigurare si de la mine... poate sa ia de pe doua parti? ma incadrez in art 184. al. 1 si 3. sau... daca nu-i da nici asigurarea nici eu?.....