avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters256819

Activitate ContSters256819

buna ziua,as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi referitoare la cazul fiului meu,care este urmatorul:
Pe data de 12.05.2012,in centrul Comunei Cornetu,Jud.Ilfov,mai exact la discoteca de pe Sos.Alexandriei,a avut loc un conflict intre 2 "gasti" de baieti(4 persoane din Com.Magurele si 7 localnici),implicate fiind arme albe si pistol.
In apropierea acestei discoteci ,se afla o cafenea ,dinspre care fiul meu venea ,cu gandul de a-si cumpara ceva dulce de la magazinul cu program non-stop ,ce se afla la parterul locatiei cu pricina,ajungand exact in mijlocul conflictului.
(Mentionez ca arma si cutitele le aveau cei din Magurele,localnicii fiind lipsiti de aparare.)
Asadar,fiul meu,luat de agresori ca fiind prietenul rivalilor,a fost injunghiat pe la spate cu un cutit ,dupa care agresorii au fugit.
A fost solicitata salvarea,politia,si a fost transportat de urgenta la spital unde medicii de garda au hotarat intrarea lui in operatie deoarece viata lui fusese pusa in pericol,lucru dovedit si prin certificat medico-legal.
Actualmente ,baiatul este intr-o stare buna,si urmeaza sa mergem la politie pentru a depune plangere, impreuna cu el voi merge si eu pentru ca este minor(implineste 18 ani in luna septembrie 2012).
Certificatul medico-legal a fost ridicat in data de 21.06.2012 si inca nu l-am depus deoarece am nevoie de mai multe informatii pt acest caz.
Mentionez faptul ca am fost contactata si am stabilit si participat la la discutii cu parintii agresorului care are varsta de 20 ani,propunandu-mi o intelegere amiabila in locul depunerii documentelor inaintarii procesului.
Mai departe v-as ruga pe dumneavostra sa ma sfatuiti ce pot sa fac,eu avand oarece informatii ca ,odata inaintat dosarul penal nu mai putem retrage plangerea !