avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate akula11

Activitate akula11

Răspuns la discuția Credit la banca
multumesc mult
Răspuns la discuția Credit la banca
doamnelor avocate buna ziua din nou vreau sa mentionez la cazul meu ca amcontactat atat [editat] bucuresti cat si [editat] constanta orajul meu de resedinta si mi-au spus ca nu am treaba cu ei si mi-au indicat sa sun la firma recuperatoare [editat] Romania srl,lucru pe care l-am facut imediat unde mi-a raspuns odoamna si care a spus ca are dosarul meu si ca trebuie sa trimit banii in rate daca vreau sau toti in timp de 3 luni daca nu ,,nu o sa m-ai pot obtine niciun credit vreodata nici eu nici membrii familiei mele,,mi-sa oferit un numar de dosar si un numar de cont in care sa platesc suma respectiva.NU stiu ce sa fac suma nu este mare dar de ce sa o dau gratis mai bine o donez unei case de copii sau unei societati nonprofit

[editat - este intezisa postarea in forum a denumirilor de societati, indiferent de activitatea acestora. Va multumim]
Discuție Credit la banca
am facut un credit la o banca in anul 2006 la ING mai precis si datorita unor intarzieri de plata m-am trezit cu o notificare de la sc.Kruk sa ca reprezentant al bancii amintite m-ai devreme care in baza contractului de imprumut imi solicita achitarea unei sume de1,525.80 ron,suma pecare amachitat-o imediat in data de16.06.2009.bun pana aici-ce vreau sa mentionez ,banca ING-stia adresa si numarul meu de telefon.locul de munca,etc,darnu amprimit niciodata vreo sesizare sau instintare de la ei,credeam ca datoria sa stins deoarece creditul initial era de 1,600 roni si eu m-ai platisem lunar alte sume,am facut greseala ca nu am luat hartiutza inchiderii contului si stingerea datoriei si m-am trezit dupa 3 ani adica pe 26.06.2012 cu o alta ,,notificare cesiune de creante,,de la alta societate de recuperari creante EOS KSI ROMANIA S.R.L cu instintare sa achit suma de 659,81roni.ce spuneti despre aceasta poveste mentionez ca au trecut deja 6 ani de la credit..mai exact un card la care nu amprimit niciodata vreosesizare instintare sau macar un telefon.e normaloare sa platesc atata timp tu ca banca nu ma contactezi decat prin srl-uri,amsunat la ing bucuresti si contul este inchis .