avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate illemaria

Activitate illemaria

da, actele necesare le-am gasit le-am facut, angajarea ii mare problema nu gasesc sa ma angajeze nimeni pentru ca cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca un angajator sunt aberante si imposibile, am rezolvat si problema asta o sa ma ia cineva in intretinere sa pot dovedi ca nu fur si ca am cu ce ma intretin, dar mai ramane partea cu casatoria nerezolvata
raspunsuri de genul trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de Legea cetateniei romana, chiar nu ma ajuta, de stat in romania am stat mai bine de 9 ani consecutiv, am domiciliu aicea pe teritoriu romaniei, ceea ce ii cel mai greu de obtinut ii un loc de munca, va rog daca ma puteti ajuta spuneti-mi concret ce acte am nevoie si la ce usi trebuie sa bat pentru redobandirea cetateniei, raspunsul domnului tgeorgescu nu ma ajuta cu nimic ii tipic functionarilor din spatele ghiseelor, acuma sa va exemplific raspunsul celor de la ORI (imigrari) la intrebarea ce acte am nevoie si ce trecbuie sa fac pentru redobandirea cetateniei au raspuns exac asa: CAUTATI PE NET' nu vreau sa jignesc pe nimeni. Astept in continuare un ajutor concret o sa fiu profund recunoscator.
buna ziua, sa incep cu povestea si la final intrebarea, in anul 1992 am incercat sa trec granita fraudulos, am fost prins si condamnat la o pedeapsa de 8 luni de inchisoare cu suspendare (dosar penal) precizez faptul ca actualmente in cazierul meu judiciar este inscrisa aceasta pedeapsa. In anul 1999 am primit o amenda de 500.000 ROL pe care am achitat-o imediat aproximativ 24 de ore si aceasta apare pe cazierul meu judiciar, aceasta a fost o scurta introducere acum urmeaza povestea cu "BUBA" in anul 1993 am plecat in Germania fraudulos si cu succes, acolo am cunoscut pe cineva o femeie de cetatenie germana, ne-am intors inapoi in Romania casatorindu-ne in anul 1996 luna Mai pe teritoriul Roman, pe baza certificatului de casatorie am facut cerere de renuntare la cetatenia romana in baza faptului ca fiind casatorit cu femeia de cetatenie germana voi primi cetatenia germana dar o data cu renuntarea cetatenie nu mi sa mai dat voie sa parasesc tara cu asemenea acte(pasaport, carnet de identitate) romani ma lasau sa trec pe cand ceilalti Ungaria sau Rep. Moldova imi cereau viza de tranzit sau viza de sedere pe teritoriul lor ceea ce nici o ambasada a tarilor respective nu voriau sa auda. Sotia mea a plecat in germania incercand sa rezolve ceva pe acolo, precizez si repet faptul ca la data repectiva aveam "BUBA" cu suspendarea care si actualmente apare de cazierul judiciar. Asa am ajuns APATRID, stiu si imi amintesc ca sotia mea discutase cu un avocat din Germania de aceasta problema si a fost indrumata sa divorteze si sa ne recasatorim, am fost deacord. Comunicam cu ea prin telefon pana la o anumita data cand nu a mai raspuns ca sa aflu dupa cateva luni de zile greu si cu eforturi maxime ca ea a decedat, nu stiu daca a facut sau nu vreun demers cu privire la divort. Singurele documente pe care le detin sunt: pasaport de apatrid, permis de sedere permanenta pe teritoriu romaniei, certificatul de casatorie, certificat de nastere, PERMIS DE CONUCERE ELIBERAT DE POLITIA ROMANA DATA ELIBERARI 27-01-2012 data obtineri categoriei 08-10-1996 si livret militar, mentionez ca am lucrat pe teritoriul romaniei si inainte de a fi apatrid si dupa, am lucrat si pe teritoriul Germaniei in anul 2009 cu contract de munca pe 8 luni de zile LEGAL prin statul German. Acuma doresc cetatenia inapoi, ce trebuie sa fac? ESTE VORBA DE CUMNATUL MEU