avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator55

Activitate utilizator55

ynocentta a scris:

utilizator55 a scris:

am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat fisa fiscala fostul proprietar, i

La momentul incheierii ontractului de vqanzare-cumparare a existat depus certificatul fiscal?

Nu stiu. Este prima data cand cumpar o masina second hand. Dupa ce am facut contractul de vanzare - cumparare, cel care mi-a vandut masina, mi-a spus ca imi va aduce fisa fiscala in 2-3 zile. Acesta s-a tinut de cuvant si mi-a adus fisa fiscala la timp. Greseala mea ca nu mi-am facut timp sa o inmatriculez mai repede...sper totusi sa nu am probleme.

Ce putere ar avea imputernicirea odata ce autoturismul nu se mai afla in posesia fostului proprietar ? Ma gandesc totusi ca acel contract de vanzare - cumparare ar trebui sa rezolve orice fel de probleme...desi...traim in romania si ma pot astepta la orice, mai ales cand vine vorba de despagubirile pe RCA.

Multumesc !
Buna ziua!

In urma cu o saptamana am cumparat o masina second hand (inmatriculata in romania), am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat fisa fiscala fostul proprietar, insa nu am apucat inca sa ma duc la RAR pentru autentificare si la Politie pentru inmatriculare.

Problema este urmatoarea... Am lovit o masina ce nu mi-a acordat prioritate, am facut constatare amiabila, mi-a dat RCA-ul, copie dupa permis, buletin... si maine dimineata trebuie sa ne prezentam amandoi la centrul de constatari al RCA-ului lui.

Pot avea probleme in recuperarea daunelor dat fiind faptul ca nu-s proprietar in cartea masinii ?

Multumesc anticipat!