Multumesc ptr ''sfaturi'' MaryJanr oricum voi apela la parchet ptr a obtine acordarea acelei sume restante (caci cu 50 ron in fiecare a doua treia luna nu o voi vedea niciodata ) in legatura cu numele; traieste o viata f.murdara ...orasul fiind unul mic nu vreau s-o faca aceste perverzitati sub numele meu daca tot am o sentinta despre asta.Si daca pana acum am tinut cont ca e mama copilului meu si am incercat cinstit.. cu vorbe frumoase rugaminte etc .. de acum voi fi mai ''viclean'' sa folosesc si eu aceasi expresie neacademica.Inc-odata multumesc ptr interes.
Inainte de a efectua aceea plata au trecut 4 luni ..a trimis suma de 100 ron fiind stabilit 200 .....(neamintind de suma de cca 1200 ron ramas restant!!) pe aceste motive nu o voi putea da in judecata niciodata. Adica astept 3 luni dupa care trimit 50 Ron sa nu pot fi dat in judecata?? Sa inteleg ca si in acest caz dau de aceasi neputinta ca in cazul numelui??
Hai sa ajungem la o incheiere! Nu o pot obliga sa respecte o sentinta judecatoreasca nici in privinta cu revenire la numele avut anterior nici in privinta platii pensiei alimentare (nici nu mai amintesc de sumele restante) fara sa investesc iar bani timp intr-o noua procedura juridica! Nu vi se par prea mare gauri ale justitiei aceste aspecte? Adica judecatorul da o sentinta care se poate ocoli. Cel care lucreaza intr-un loc de munca stabil legal este obligat sa plateasca pensie alimentara retinandu-i din salar vrand nevrand, cea care isi schimba locul de munca sau lucreaza ilegal nu poate fi obligata la respectarea legii! Ce rost a avut primul proces?? Daca sant obligat sa ma implic intr-un altul? Ce am castigat la primul??? Ahh stiu! Baietelul meu!! Va multumesc ptr raspunsuri,sfaturi etc, ma bucur ca am discutat..aceste raspunsuri am primit si de la politie;judecatorie; parchet;birou executoresc;avocat etc.
[ pt ce doriti sa adaugati la un mesaj, folositi butonul " editeaza"]
Ptr Car3men: Executorul pretinde o suma de 250!! Ron ptr:a trimite o somatie ca in 10 zile sa-si schimbe numele dupa care daca nu obtine nimic o va cauta personal..daca nu reuseste nimic inainteaza cazul impreuna cu raportul sau parchetului unde va astepta luni intregi (explicatia in raspunsul meu de mai sus) Cu pensia alimentara: momentan ea lucreaza la o firma mica privata unde este sau nu este angajat prin forme legale sau cu jumate norma chiar din acest caz sa nu plateasca pensia copilului, patronul privat al ecestei mici firme(asociatii familire) nu se ocupa ca dansa ce obligatii are sau ce nu...iar executorul nu are ce executa (neavand nimic pe nume) ....
Metoda dansei ar fi urmatoarea: lucrez legal sau ilegal pana nu ma ajung obligatiile (avand si rate de la banci ajunse in faza executarii silite de o companie de profil),iar cand ma ajunge proprirea las locul de munca balta si ma angajez in alt loc! Deci chiar daca platesc sa ajung la o proprire prin executor poate obtin o suma minima ..o luna...iar dupa asta pot incepe din nou..sa ma interesez unde lucreaza si sa incep din nou toata procedura.
Sant constient ca nu prea exista solutii in cazul meu..dar intrebarea mea ramane; ultima data am primit pensie in februarie..iar acum cand era sa inaintez cazul la parchet..a livrat repede 100 ron prin posta in luna iunie ! Cu privire la acest aspect eu pot depune plangere la parchet? ??(evident ca aceasta plangere va cuprinde pe langa cererea de aprobare a sumei ramase restante si a stabilirii abandonului de familie si nerespectarea sentintei in legatura cu revenire la numele avut anterior)
In primul rand va multumesc ptr raspunsurile rapide! Multumiri!! Prt procmarci:formuland plangerea penala la politie acesta va fi urmat de o ancheta ptr a dovedi ''rea credinta '' de neplata,care poate dura mai multe luni, dupa care rezultatele anchetei vor fi inaintate parchetului ptr a obtine o sentinta(in oras avem 2! procurori iar cazuri ''n'' cea ce va dura iar mule multe luni! Cu totul ca politistul (sectoristul ) a fost la locul de munca a dansei s-o ROAGE!! sa-si schimbe numele..dar acesta nu se considera dovada de rea-credinta(adica lucrez dar nu platesc ca n-am bani)
Buna.Am si eu o intrebare(pe care l-am pus deja la toate organele competente; p olitie,judecatorie,parchet..etc) Mentionez ca am citit toate discutiile in legatura cu asemenea intrebari de pe forumul de aici. Deci sant divortat din 2011 iunie 15 prin sentinta ramasa definitiva irevocabila cu minorul incredintat mie(tatalui) si cu o pensie alimentara de 200 ron lunar din 2011 iunie 15. Intrebarea ar fi ; am primit niste sume pana ce fosta lucra prin proprire din oficiu ..dupa ce si-a schimbat locul de munca nu se mai grabeste sa plateasca ceva copilului.Am citit ca trebuie sa treaca doua luni de neplata s-o pot da in judecata ptr abandon de familie...dar sumele ramase restante (ce am primit acopera cca 4 luni ) cum le pot obtine? Ultima livrare a fost in februarie 2012 adica de 4 luni afland ca il voi da in judecata a livrat repede o suma de 100 ron in luna trecuta..acum care este situatia??O pot da in judecata sau nu? Cu numele nici nu va mai intreb ..mi-am dat seama ca gaura asta a legii nu se poate depasi ..politia te trimite la tribunal tribunalul la politie apoi la executor unde ti se cere o suma ptr o somatie ..cu care nu rezolvi nimic si asa mai departe..