avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate clientul007

Activitate clientul007

Putem spune in cazul ca mai continua mizeria asta, ca asta am tinut noi minte, nu ? Sau ca nu este scrisul nostru si nu noi am scris,am fost amenintati sa semnam in declaratie era usor de vazut diferenta de scris.

Treaba a fost haotica, ne-a luat asa deodata cu agentul acasa sa mergem acolo domnu politist,comisar ce era nervos tare, gura mare graba, confuzie,a scris el luna ca noi nu vroiam apoi am intrebat ce se intampla daca nu semnam nimic,a spus ca nu se poate sa plecam trebuie data marturia si semnata ca e lege ca e in sarcina lui sa trimita inapoi ca nustiu ce ca ne poate retine...noi am zis ca oricum nu are nici un sens treaba si n-avem nici o legatura si am semnat ca sa scapam de scandal si sa nu mergem la Cluj.

Doamna a fost si a respectat ce avea de facut la vremea respectiva,s-a cazat la noi pentru ca era in trecere si nu avea alt mijloc apoi s-a intalnit cu sotul dansei(divortati) .De asta nu intelegem cum putem fi chemati intr-un proces ca martori pentru ceva ce nu s-a facut ? Chiar
si daca nu si-ar fi respectat intelegerea cu el ,nu s-a intamplat in perioada cat a fost cazata la noi .

Multumesc de raspuns !
Luna trecuta am fost chemat impreuna cu fratele sa dam marturie ca o doamna a fost cazata la noi acasa cateva zile, in iarna..
Cel care ne-a bagat ca martori este sotul doamnei pe care nici unul din noi nu-l cunoastem, noi fiind prieteni cu ea de curand. Motivul cica ar fi fost ca doamna ar fi trebuit in acea perioada sa fie la el impreuna cu copilul ca parte dintr-un proces al lor.

Ea fiind in trecere ,a stat la noi 2 zile apoi s-a dus si la sotul ei sa rezolve ce avea de rezolvat dar pentru ca nu s-au inteles individul ,nustiu cum a reusit sa afle ca ne-a vizitat si pe noi,a scos de la ea adresa noastra si ne-a bagat ca martori ca nu si-a tinut partea de intelegere si a fost altundeva. ( tipul e cam instabil psihic din ce am aflat noi) .

Am fost sa dam marturie dar sincer nu mai stiam in ce luna venise in vizita si am spus ca prin iarna ,nu mai tinem minte si nici nu mai tinem legatura cu doamna sa clarificam si nici domnul politist nu ne-a lamurit. In schimb se tot uita in citatie si a spus el Decembrie si insista ca e luna respectiva. Noi am insistat ca nu tinem minte ,el se supara,ridica vocea, insista ca ori semnam ori n-avem decat sa mergem in instanta la Cluj sa dam acolo marturie(noi fiind din Timisoara) si a trecut cu scrisul lui Decembrie. Ulterior ne-am adus aminte ca venise in Februarie si ne gandeam sa nu cumva sa ne cheme iar pentru marturie falsa ? Se poate ?

Noi nici nu am inteles cum se poate sa fim chemati ca martori pentru ceva ce nu s-a petrecut si nu avem legatura, doar pentru ca individul fiind cam nebun a facut circ si ne-a implicat si pe noi pentru c-a aflat adresa.