avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Alina_Dumy

Activitate Alina_Dumy

buna ziua, Numele meu este Alina si as dori sa stiu cum pot recupera banii imprumutati unei cunostinte.Acum aproximativ un an si jumatate eu si sotul meu am imprumutat o cunostinta cu 2000 de lire sterline, conditia fiind ca in vara anului trecut sa ne fie inapoiati banii.tin sa precizez ca noi suntem plecati in uk de cativa ani.cu ocazia vizitei in tara, in toamna am luat legatura cu respectiva cunostinta care subit nu avea posibilitatea de a ne inapoia nici un ban, cu toate ca la plecarea noastra din uk ne-a asigurat ca nu e nici o problema, ca ne asteapta sa ne returneze toti banii.
in primavara am fost iarasi in tara, si istoria s-a repetat(la plecarea de aici persoana avea banii, cand am ajuns in romania nu avea nici un leu). dupa multa munca de convingere am reusit sa primim aproximativ 230 de lire(dintr-un total de 2100), iar restul banilor nu se stie daca ii mai vedem.
avem hartiile doveditoare sumei transferate respectivei persoane si hartia transferului efectuat de el catre noi pt restituirea respectivei sume de cca 230£.
ce putem face sa ne recuperam banii?