Multumesc, miercuri o sa-mi ia si o declaratie..o sa spun din nou ca este prima abatere, ca nu am mai avut probleme, ca nu eram baut, nu am avut incidente, si ca regret din suflet ce s-a intamplat si ca nu o sa se mai intample.. urmand ca dosarul sa ajunga la procuror..aici sper sa nu-l trimita mai departe in instanta..
Buna ziua, am fost prins conducand o motocicleta fara permis.
Motocicleta este inscrisa pe numele meu, am asigurare, itp, absolut toate actele in regula ale motocicletei. Singura problema este ca eu am 17 ani si nu am permis.
Nu am mai avut absolut nici o problema cu politia pana acum, nici macar datele nu mi-au fost luate niciodata de catre niciun politist, toate bune pana acum.
Am primit citatie, m-am prezentat la politie unde am discutat cu un domn. Urmeaza ca zilele urmatoare sa aduc copie dupa buletin si actele motocicletei.
Aici am prima intrebare..din cate stiu daca sunt minor am dreptul sa primesc un avocat din oficiu, cand l-am intrebat pe domnul politist a spus ca nu stie si ca o sa vorbeasca cu procurorul care ii va spune daca este nevoie de un avocat.
Vreau sa va intreb cu respect, daca este prima abatere, pana acum nu am mai avut absolut nici o problema cu politia cum am spus si mai sus, daca mi-am recunoscut fapta, daca am spus in nenumarate randuri ca imi pare rau ca imi regret fapta si ca nu o sa se mai repete ca a fost doar un impuls de moment, nu am fost baut, nu am avut nici un accident, absolut, nimic..credeti ca procurorul va mai inainte dosarul in instanta? as putea sa scap doar cu o amenda administrativa (care sa nu apara in cazier) ce parere aveti ??
P.S. Am povestit ca eram cu un prieten la o distanta foarte mica de locul unde am fost prins, si trebuia sa ajungem neaparat la IML, negasind nici un taxiu in zona...am avut o nebunie si am sa ma sui pe motocicleta..