avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate stanadrian

Activitate stanadrian

Discuție divort
buna ziua lucrez in franta din mai 2010 pina in ianuarie 2012prin contract de romania deci detasata. in 1 februarie 2012 am parasit domiciliul unde stateam cu sotul [domiciliul oferit de firma unde lucram nu al nostru.ma refer ca eram la dispozitia lor]plecind cu copilul in brate fara sa ii spun sotuluidecit cind eram deja in alta parte.am lucrat la negru la un patron . la hotel si acasa la el facind curatenie .in perioada decembrie 2011 ianuarie 2012 am vorbit la mesaja cu patronul fa ra sa stie sotul spunindumi ulterior ca cei de la firma romaneasca unde am lucrat ca am dat 650 mesajepatronului unde lcram la negru aratindumi factura detaliata . nr de tel era al firmei si numai eu aveam acces. din aprilie lucrez cu acte de franta pina in decembrie. sotul a bagat divort acuzinduma de parasire domiciliu ,inselare si munca la negru . eu vreau sa obtin copilul in franta , el avind acum 2 ani jumate. va rog frumos , ce sanse am pt ca unii spun ca ma altii ca nu .cum pot stabili domiciliu copilului in franta. detasarea se considera domiciliu stabil . noi avin casa cu toate conditiile linga bucuresti .va rog cit mai concret ca sunt debusolata. acum stau la patron acasa pasaportul copilului este expirat