avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate strogwolf

Activitate strogwolf

multumesc mult.sanatate sa va dea bunul Dumnezeu
buna ziua.am facut in 2009 o refinantare la banca .sant pers fizica,nu am nimic pe numele meu sau al sotiei si locuim cu chirie.la banca figurez cu o restanta de 1231 euro din 15.11.2011(rata este de 150 euro lunar)acum cateva luni am fost contactat de o firma si am cazut de acord sa platesc cel putin 50 euro lunar.dupa 3 luni de dat cate cei 50 euro,dosarul meu a ajuns iar la banca si am fost iar sunat de ei.ieri mi-au dat un ultimatum.sa platesc cei 1231 euro pana pe 25-07-2012.dupa data respectiva mi-au zis ca voi fi sunat de un executor judecatoresc ptr executarea silita a bunurilor mobile si imobile.dupa cum am mentionat mai sus,locuiesc cu chirie,dar la momentul contractarii creditului(refinantarii)locuiam la socri. m-au luat in spatiu(adresa din buletin unde am facut creditul)am dus la banca si copie dupa viza de flotant unde locuiesc acum si i-am rugat sa nu mai trimita nici un plic,instiintare sau orice de genul ptr ca nu mai locuiesc acolo de 3 ani.intrebarea este:executorul la ce adresa va veni sa discute cu mine,dak eu nu mai locuiesc la adresa unde stateam cand am facut refinantarea(mentionez ca nu am girat cu nimic ptr ca n-am cu ce,dar ei tot o tin pe a lor cum ca am declarat ca detin apartament si autoturism).le-am zis ca daca am adus o factura de la curent asta nu denota ca detin acel apartament,ca in factura socrul meu figureaza,ca e apartamentul lor doar.mai mult de rusinea socrilor intreb 1:LA CE ADRESA MA VOI INTALNI CU EXECUTORUL JUDECATORESC?sotia e intr-o stare de soc,de cand i-am zis ca va veni executorul si la adresa parintilor ei 2.CE MI SE POATE INTAMPLA?(in afara de poprire,care doamna de la banca zicea ca poate fi de pana la 50% din salariu) muncesc in armata.va multumesc anticipat.o zi buna