avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Florysam

Activitate Florysam

Răspuns la discuția Conflict pe strada!
Salut Silviu, am citit problema ta, dar nu ai de ce sa intri in panica.
1) In primul rand poti sa spui ca dupa ce te-ai despartit de el, el nu avea nici un semn de cazatura sau lovitura, iar daca apare cu ochiul umflat sau oricum altfel, si-a facut-o singur. Tu doar te-ai certat cu el si i-ai dat o palma ca s-a dat la prietena ta. Poti sa spui ca poate a consumat si etnobotanice sau a fost beat.
2) A doua varianta este sa spui ca nici nu-l cunosti pe baiatul asta, te confunda cu altcineva . Poti sa spui ca e un pusti nebun, are chef de scandal.
3) El si familia lui daca vor sa te reclame cum ar putea daca nu stie cum te cheama si de unde esti? Deci numele nu-l stie nici unul decat politistii care ti-au dat drumul si probabil ca au dat uitariii datelor tale. Iar daca baiatul isi mai aminteste portretul tau, nu are nici o relevanta, ca in cazul asta nu se cauta un criminal in serie ca politistii sa se complice prea mult. Nu au ei timp sa te caute saptamani in sir in baza de date. Deci daca nu stiu rromii numele tau, poate fi oricine agresorul.
In concluzie stai linistit si ia-ti acolo bacul, ca doar nu iti anulezi intrarea la facultate doar pt asta. Tu nu poti sa minti deloc? Totusi ai 20 de ani. A scapat Huidu curat care a bagat in pamant 3 persoane si acum se distreaza in Austria. Tu nu te poti relaxa deloc? Ce ai patit tu e un nimic. Problema ar fi intr-adevar cum s-a intamplat in Bucuresti la Dristor unde un om batran a fost ucis cu bata in cap de un aurolac care s-a suparat ca i-a zis sa se dea la o parte. Auloracul nu a patit nimic bineinteles ca nu existau martori si nu existau nici dovezi.
Multa bafta!