avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Evelynne

Activitate Evelynne

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Romano-Americana unde am terminat...ce ciudat o sa fie. Cel mai usor se ajunge cu tramvaiul 41 sau cum s-a mai spus cu metroul pana la Aviatorilor, apoi masina 330 3 statii si inca 10 minute de mers pe jos deci atentie la timpul pe care il alocati sa ajungeti !!
Eu de aici citesc CPC [ link extern ] ..
Laura-Mirela a scris:

eu m am inscris acum o sapt si sincer am depus doar copii xerox fara sa mai scrie doamna de acolo in conformitate cu originalul...deja imi fac griji...oare sa mg la tribunal sa o rog pe doamna de acolo sa imi scrie pe copii ca sa nu am surprize.:(

Eu tot copii xerox simple am dus, a zis ca e in ordine. In plus pe site se specifica clar "copie xerox", pentru INM se precizeaza copie legalizata, sau in unele cazuri certificata, deci, normal ar fi sa fie ok asa. Copie xerox si atat.
babypissi a scris:

Evelynne a scris:

Imi puteti spune si mie intervalul orar in care se depun dosarele la Tribunalul Bucuresti? Multumesc

Buna... Parca era intre 8-14....Sper sa nu ma insel...Parca asa am vazut aruncand o privire la avizier,cautand locul unde trebuia sa platesc taxa.

Am mers astazi, programul este de la 13:30- 16:00 pentru cei care vor mai merge sa se inscrie :)
Imi puteti spune si mie intervalul orar in care se depun dosarele la Tribunalul Bucuresti? Multumesc
Buna tuturor. Sunt noua pe acest forum, abia de luni o sa ma apuc de citit, as aprecia tare mult daca imi poate trimite si mie cineva legile pe adresa de mail darkbabe00@yahoo.com
Multumesc anticipat pentru ajutor si spor la invatat.