avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate valericastefan

Activitate valericastefan

Sunt asistenta medicala la un centru de persoane adulte cu handicap; sunt studenta in ultimul an la facultate. Pentru a nu putea pleca la examene am intalnit numeroase piedici din partea mai multor persoane din centru.
In luna iunie am solicitat 2 zile libere sa pot merge sa sustin 2 examene; am acceptat sa plec din tura de noapte pentru simplu motiv sa am 2 zile libere. Venind de la un examen am vazut graficul de lucru pe luna iulie si am vazut ca intr-una din zile eram de servici. Am luat legatura cu sefa de centru si i-am explicat situatia. Mentionez ca doream sa vorbesc cu ea luni (discutia telefonica a fost intr-un weekend; adica vineri seara) la care dumneaei mi-a zis sa caut solutii si sa nu astept pana luni. Am gasit solutia, am sunat-o si a fost de acord sa fac modicaficari in grafic. Una dintre colege a fost de acord, cealalta nu, drept pentru care am renuntat la respectarea graficului de munca modificat si am mers la serviciu conform graficului vechi. Datorita faptului ca nu s-a rezolvat nimic am suferit un atac de panica si am solicitat medicul de familie care mi-a recomandat sa continui tratamentul dat de dansa in luna iunie ( nu sunt la primul atatc de panica - am mai suferit unul dupa o discutie tot pe un grafic de lucru) in luna iunie; nu puteam pleca la un examen. Datorita celor intamplate am solicitat un concediu medical. Sefa de centru nu crede ca am suferit aceste atacuri de panica, dar in schimb imi cere o nota explicativa pentru modificarea graficului de lucru pe luna iulie )dupa cum am scris mai sus). Nu recunoaste ce am vorbit la telefon. Am refuzat sa dau aceasta nota explicativa, deoarece nu stiu ce inseamna. Motivul pentru care am refuzat acest lucru a fost sa scriu ce dicta dansa. Intrebarea mea este? CE SE POATE INTAMPLA IN URMA ACESTUI REFUZ?