avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters258302

Activitate ContSters258302

Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc de raspuns.Sotia nu e responsabila de datorie, iar retinerea a 30% din veniturile salariale nu imi impiedica plata ratelor la banca.Mi se poate lua in considerare de catre executor un plan de esalonare a datoriei?Daca nu e de acord cu acest lucru, cum pot evolua lucrurile?
Răspuns la discuția Executare silita

pot contesta decizia de executare a imobilului pe motiv ca executorul putea pune poprire pe veniturile mele salariale?
Răspuns la discuția Executare silita
gi_jane2 a scris:

Poate, dar nu renteaza. Ar trebui intai sa se faca partajul bunului pt a se vedea cat din imobil ii apartine sotului -ceea ce costa , abia apoi executata partea sotului, ori banii ii va lua banca ca are ipoteca

Executorul poate scoate apartamentul la vanzare atat timp cat este blocat de catre banca prin ipoteca.Nu ar trebui acordul bancii pentru vanzarea apartamentului?Si daca sa presupunem ca banca ar accepta scoaterea la vanzare,cum ar ramane banca fara garantii?si in ce baza mi-ar declaa creditul scadent?
Buna ziua,
in scurt timp ma voi trezi cu executorul la usa pentru a recupera de la mine o suma , in urma unui proces ,pe care l-am pierdut.Intrebarea mea catre D-vs este : daca executorul poate cere executarea apartaentului meu , care este ipotecat cu ipoteca de gradul 1 in favoarea bancii pentru 25 de ani.Si daca poate, cum face cu partea sotiei care este coproprietar?.
Multumesc