avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru111

Activitate Dumitru111

Răspuns la discuția Arest preventiv
O sa plec in tara pana la urmatorul proces , cred ca e cel mai bine , dar inainte trebuie sa vb cu un avocat . Sper sa se termine totul bine . Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si daca mai trebuie sa stiu ceva va rog sa imi spuneti . Va multumesc inca odata si numai bine !
Răspuns la discuția Arest preventiv
Sa inteleg ca e destul de grav , asta ma ingrijoreaza din ce in ce mai tare , si nu inteleg de ce sunt bagat in asta cand ceilalti erau de fapt vinovat , vina mea fiind una mica. Mi s-a pus avocat din oficiu , dar cred ca ar fi mai bine sa angajel altul , dar habar nu am nimic , is foarte confuz si in acelas timp foarte ingrijorat . Vreau doar sa nu fiu condamnat cu executare , eu nu am avut niciodata probleme de gen , ma refer la antecedente . Vreau doar sa imi vad cumva de viata mea. Chiar sunt la pamant!
Răspuns la discuția Arest preventiv
La un proces de acum o luna soltia era asta ,,Solutie: Faţă de lipsa inculpatului" la un proces de acuma cateva zile apare asta ,, Solutie: În vederea administrării probaţiunii. " si v-a urma unul peste 2 luni , inseamna ceva pentru dumneavoastra? Si la ce ma pot astepta cel mai grav ? Va multumesc din nou si imi cer scuze ca va rapesc din timp dar chiar nu stiu ce sa ma mai fac . De ce natura pot fi aceste probleme juridice de care vorbiti , chiar nu sunt in tema de loc cu asta. Stima!
Răspuns la discuția Arest preventiv
Deci sa inteleg ca ideea cea mai buna ar fi sa ma reintorc in tara ? Si am vreun risc sa fiu condamnat cu executare si cat as primi in plus pentru ca nu am fost in tara tot acest timp ?
Răspuns la discuția Arest preventiv
Va multumesc mult pentru raspuns. Sa elucidam putin lucrurile , dintre toti eu eram cel mai mic , vreau sa spun ca nu aveam mare treaba cu ce se intampla , doar ca unul dintre ei era cel mai bun prieten al meu . Nu cred ca ma considara seful retelei . Si am luat legatura cu unul dintre faptasi care mi-a zis ca eu nu is asa grav ca restul , doar ca problema e ca nu m-am dus la procese , si mi-a mai spus ca au recunoscut toti tot , asta insemnand ca a recunoscut si despre mine ca eram un ,,nimic" . Cum va spuneam , in sept sau oct nu mai retin sigur au fost perchezitiile domiciliare , iar domiciliul meu nu a fost perchezitionat , asta probabil pentru ca nu era nimeni acasa , si pe ceilalti i-au arestat pe toti (preventiv care sa prelungit inca de 2 ori ) , m-am uitat pe internet la dosare si am vazut ca deabea in februarie s-a aprobat arestarea mea preventiva fiind intr-un dosar cu un altul pe care nu iil cunosc , de atunci am mai fost citat de 2 ori . Mentionezi ca au fost 6 faptasi din care eu cunosc doar 2 , deci cum spuneam adineaori sunt un ,,nimic" . Cred ca v-am facut sa intelegeti cat de cat , acuma as vrea sa imi spuneti cam ce credeti dumneavoastra ca se poate intampla? (dorguri de risc)
Răspuns la discuția Arest preventiv
nu sunt condamnat , inca , va urma inca un proces peste 2 luni , este posibil sa fiu condamnat asa de curand ?
De aceea intreb aici ce este mai bine pentru mine ? sa plec in tara sa ma predau , sau sa raman , chiar nu stiu ce sa fac . SI ma reprezinta avocatul din oficiu .
In februarie s-a aprobat sa fiu arestat preventiv pentru 29 de zile . Iar de atunci am mai fost citat la 1 sau 2 procese , dar nu s-a decis nimic din cauza lipsei mele .
Răspuns la discuția Arest preventiv
in cazul meu a fost aprobat , arestul preventiv . Ceilalti au primit toti cu suspendare , dar lor li s-au facut perchezitii domiciliare , iar mie nu ( asta probabil pentru ca nu era nimeni acasa) eu fiind plecat . Si nu am fost anuntat in nici un fel oficial. Am gasit eu pe internet totul . Urmatoarea chestie ar fi , ceilalti au fost arestati preventiv inca de acum un an , dar pentru mine s-a aprobat deabea in februarie (asta din nou probabil pt ca nu eram acasa ) . Cu cat ar fi majorata pedeapsa datorita lipsei mele ? va multumesc mult pentru raspunsuri . Si care credeti ca ar fi cea mai buna decizie pe care as putea sa o iau in momentul de fata ? O zi buna!
A da si in legatura cu condamnarea in lipsa s-ar putea intampla acest lucru ?

Răspuns la discuția Arest preventiv
dar pot risca sa se finalizeze procesul fara prezenta mea si sa fiu condamnat . Si mai primesc ceva in plus pt ca am fost plecat si nu m-am prezentat? va multumesc pt raspuns.
Discuție Arest preventiv
Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la nici un proces , eu fiind plecat cand a inceput urmarirea mea penala , m-am interesat si s-a aprobat propunerea de arestare preventiva . A trecut un an de cand a inceput procesul in care imiplicate erau mai multe persoane ele fiind arestate preventiv , dar eliberat si primind pedeapsa cu suspendare . Nu am antecedente penale , da imi este foarte frica . Ce as putea sa fac sa fie bine ? va rog sa ma ajutati sunt disperat?