avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate simona15

Activitate simona15

De putin timp aprox 2 saptamani a decedat sora bunicii mele,care a fost cetateanca franceza,(la casatorie a renuntat la cetatenia romana)nu au avut copii impreuna,sotul ei a decedat acum 7 ani,dupa decesul matusii(sora bunicii) s-a facut succesiunea sotul ei a avut 3 copii inainte de casatoria cu matusa mea drept urmare dupa decesul unchuilui ei au dobandit 1/3 din patrea tatalui lor.Eu aproape timp de un an am facut propriu-zis naveta Franta-Romania matusa neavand copii si suferind de cancer pulmonar avea nevoie de ingrijiri,ea saraca a vrut sa faca testament dar din cauza bolii si-a tot amanat programarile pe care e avea la notar si a inrat in spital,eu atunci am venit in romania ,la 2 luni dupa ce a fost internata am aflat de la un vecin ca a decedat,dar din pacate nu am fost anuntata ca sa merg la imormantare pt ca nu-mi functiona telefonul,am aflat doar la o saptamana dupa deces.Ca sa fiu mai explicita bunica(sora ei)e decedata,mama mea e decedata.Ceilalti Mostenitori sunt verisoara mamei mele,si doar o sora a decedatei.Ele doua au fost la immormantare dar nu m-au anuntat,puteau suna un vecin ca sa ma anunte ....cand am vb la tel cu matusa mamei mele,mia zis ca ei nu ii trebuie nimic,doar si-a facut datoria sa fie prezenta la imormantare,si ca oricum sa nu-mi fac vise ca eu nu am dreptul chiar daca incerc,singura mostenitoare e sora decedatei.Intrebarile mele sunt:
1:Pot intra in masa succesorala?
2:Ce documente miar trebui?
3:As putea eu deschide succesiunea?
4:E posibil ca celelte posibile mostenitoare sa fi deschis succesiunea chiar dupa moartea ei, avand acces la toate documentelede care aveau nevoie(certif de mostenitor dupa sot,certif de deces,....)si daca ele au intrat in posesia acestor acte la o adica eu ce as putea face daca imi trebuie si mie actele?