multumesc pt rasuns ,deci nu sunt chiar nebuna de legat ,ar fi trebuit sa ne ceara acordul ....
Pai unul din vecunii cu pricina mi-a si reprosat ca acea lucrare s-a facut exclusiv pe banii lor asa incat eu nu am ce sa comentez ca in fond si la urma urmei ei au facut ceva bun pt bloc ,ok dar nu trebuia sa stie si restul locatarilor?
Si af si dat bucuroasa bani daca ar fi cerut ,daca mi-ar fi explicat DAR NU as fi fost de acord cu ridicarea acelui gard!
Mentionez ca ,de cand este blocul construit ,de prin 1975 ,nu a fost nicidata gard acolo!
Inca ceva : mie personal acel gard mi se pare de=a dreptul periculos pt copii ca se pot intepa in partea de sus a gardului care nu este protejata in nici un gel , am mai vazut garduri si la alte blocuri in cartier dar care au ca un fel de acoperis in partea de sus ,sper ca m-am facut inteleasa .
Buna ziua !
As avea nevoie de putin ajutor va rog :
Sub pretextul unor lucrari la conducta de canalizare a blocului 2 vecini de-ai mei au montat un gard inalt de cca.70 cm-1 m si lung de aprox 6-9 m ,nu ma pricep sa exprim cu exactitate cam cat ,oricum ideea e ca prin construirea acelui gard (de fier)s-au blocat accesul la 3 locuri de parcare ,care de fapt nu era special amenajate ca fiind locuri de parcare dar in orice caz acolo se mai parcau masini pt ca nu mai avem unde in alta parte ,stiti d-stra vechea poveste :multe masini putine locuri de parcare.Bineinteles ca si eu eram una din persoanele care parcau acolo #-o
Vecinii nu mi-au explicat niciodata ca acolo este o problema si ca ar fi bine sa nu mai parchez acolo si nu mi-au cerut acordul pt ridicarea acelui gard
Eu asa socotesc ,ca de fiecare data cad s-a reparat liftul au venit la usa sa ceara bani ,si cand s-au vopsit peretii pe casa scarii si cand s-a modernizat instalatia de iluminat pe casa scarii ,cand s-a pus interfon sau acum mai multi ani in urma cand s-a pus un afis publicitar pe o fatada a blocului au venit la usa sa ne ceara acordul ,ASA socotesc deci ca ar fi trebuit sa se intample si acum !
Ori, NU am fost instiintati si nu ni s-a cerut acordul!
Eu am facut o sezizare scrisa la DAPPP iasi ,ce sanse credeti ca am ? am cerut sa vina un expert care sa verifice LEGALITATEA acelei lucrari si indepartarea gardului !
Chiar asa oricine are dreptul sa faca reparatii la conductele blocului ,nu ar trebui sa vina niste persoane avizate de la o institutie avizata?