avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate MANUELAIGESCU

Activitate MANUELAIGESCU

Răspuns la discuția contestatie la executare
am depus cererea de suspendare a executarii(am platit cautiunea)...prin avocat...vad acum pe dosare ca cererea a fost respinsa...ce pot face in continuare???cautiunea o pierd???foarte curios...se pare ca aici mori cu dreptatea in mina.
nu am facut absolut nimic singura..doar cu avocat
exista o executare silita...am intrat pe Ministerul Justitiei..si este admisa cererea...dar la aceasta executare exista si o contestatie admisa facuta de avocat...cu termen de solutionare octombrie 2013..si totusi BEJ continua cu alta executare (care am primit-o ieri)...pe acelasi dosar...ce e de facut daca luni vor sa ridice masina???
i-mi cer scuze...efectiv pe probleme juridice chiar nu am habar...in data de 1.06 mi-a fost comunicata somatia prin care ma anunta ca in max 1 zi sa predau masina unei anumite creditoare(cred ca e vorba de un admin.judiciar)...s-a facut contestatie la judecatorie pe data de 6.06 de catre avocat...dar ieri am primit din nou o somatie de la acelasi BEJ(care dateaza 28 iunie) ca vin luni 16.07 sa predau masina...avocatul vad ca nu a facut contestatie si pe aceasta somatie...pt ca nu are timp....abia ieri am primit-o in curte!!!!e corect?????certificatul de grefa i-mi spune ca iese abia marti....e util la ceva???cum procedez sa ramina masina la mine pina se judeca contestatia????iertati-ma dar sunt in ceata total....da!!!!!!!!e avocat!!!!de fapt au fost 2!!!!
buna ziua
va rog daca puteti sa-mi dati un sfat...am schimbat deja doi avocati in cazul meu,nu reusesc sa pricep cum pot sa ies din situatia asta..

in iunie 2011,am cumparat o masina cu toate actele in regula...fiscal,radiere etc,de la o persoana fizica..am fost la RAR, dupa care la politie si fisc si am inregistrat-o pe numele meu. in martie 2012,primesc o instiintare de la un executor judecatoresc ca sunt DETENTOR PRECAR,si sa predau masina in termen de 5 zile,pt ca masina in 2009 a apartinut unei firme care a intrat in insolventa, si a fost adusa ca aport la capital la o societate...Intre timp aceasta masina dupa ce am cautat pe la politie a fost vinduta din 2009 pina cind mi-a fost vinduta mie la 2 persoane fizice . Am facut atunci prin avocat si executor o contestatie si s-a trimis la administratorul judiciar al firmei tot istoricul..in iunie 2012,am primit direct de la executor,ordin de executie..am schimbat avocatul,si am depus din nou contestatie,de data asta la tribunal.,PENTRU ANULAREA SOMATIEI..am primit termen 0ctombrie 2013...acum 2 zile iar am primit de la executor somatie,in care ma anunta ca vin in 3 zile sa ridice masina..Avocatul da din umeri si-mi spune ca nu prea exista posibilitati sa nu o ridice...CE SE INTIMPLA CU MASINA PINA IN OCTOMBRIE 2013????AM UN ACT DE VINZARE CU VALOAREA DE 25 000 EURO....I-MI SPUNE CA TREBUIE SA DEPUN SUMA DE 2500 EURO..DAR ACESTI BANI CHIAR NU AM DE UNDE SA-I IAU...intru chiar in disperare,am achitat pina acum 600 euro la avocati...SUNT CUMPARATOR DE BUNA CREDINTA, chiar nu pot sa ies din situatia asta..ramin fara masina????ce fac in continuare???ce avocat sa mai gasesc sa-si faca si treaba???mi-a tot spus ca-mi da un certificat de grefa...dar dupa parerea mea nu a depus nici cererea...cu ce ma ajuta acest certificat de grefa????trebuie sa contest si somatia asta???
Multumesc anticipat