multumesc pt raspuns!inca o intrebare,din ziua in care se tremina preavizul cat timp am la dispozitie pt a depune actele de somaj fara a avea intrerupere?
Buna ziua!marea mea problema este ca la data de 30.06.2012 mi-a venit decizia de concediere prin sofer(nu mi s-a dat de semnat nimic la primire)in care spune ca sunt in preaviz 20 zile lucratoare(pana pe 31.07),intre timp am aflat ca sunt insarcinata,am anuntat in scris la firma dar inca nu am primit niciun raspuns,intrebarea este daca dupa terminarea preavizului depun actele de somaj fara a avea intrerupere pe cartea de munca pot intra in prenatal din somaj?(la locul de munca am 1 an si 1 luna).Va multumesc!
Nimeni nu ma pus sa semnez nimic,am primit plicul cu decizia de concediere si nimic mai mult,va aduc la cunostinta ca eu am semnat contractul de munca cu functia de Lucrator Comercial si pe decizia de concediere scrie "'restrangerea activitatii in cadrul departamentului de facturare motivat de reorganizarea activitatii societatii"' nu face referire la postul de lucrator comercial functie pe care sunt angajata
1)In data de 29.06.2012 mi-a venit o hartie prin sofer ca sunt concediata pe motivul restrangerii activitatii societatii in cadrul departamentului facturare.Eu sunt angajata ca si lucrator comercial in contractul de munca
2)in data de 16.07.2012 am aflat ca sunt insarcinata in 3 saptamani,si am si anuntat firma ca sunt insarcinata.
cei de la firma imi spun ca decizia de concediere exista ,dar eu nu am semnat de primire decizia respectiva
Va intreb daca in instanta sau la intelegerea lor pot revoca dispozitia de concediere?