,,
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Sa stiti ca in Romania avocatul are o forta deosebita daca stie sa o foloseasca si daca este asa cum ziceti nu cred ca ar trebui sa aveti bani multi ( adica gen Dinu Patriciu) ca sa se faca dreptate.
Daca este cum ziceti probabil ca avocatul nu are suficienta forta pentru ca forta sta in stiinta si nu neaparat in bani.
Insa, sa stiti ca avocatul ar trebui sa faca un mare efort in astfel de cazuri si daca nu este platit cat sa aiba timp suficient de caz atunci pot aparea probleme.
In Romania avocatii trebuie sa aiba mai multe cazuri deoarece nu prea sunt clienti care sa isi permita sa plateasca avocatul cat plata pentru o luna intrega doar de cazul unui client si sa refuze alti clienti.
In alte state se lucreaza altfel dar si oamenii fac ipoteci ca sa plateasca avocatul.Acolo avocatul se ocupa de caz la modul cel mai serios cu putiinta si aloca oricat timp este necesar.
In Romania exista o mare problema cu timpul avocatilor din motivele aratate mai sus.
Eu nu am vazut niciodata in Romania un om arestat pe nedrept in cazurile mele, motiv pentru care am anumite rezerve fata de cele relatate de dvs., insa nu este excluza nici ipoteza sa aveti dreptate...
"
Am zis treaba asta ca pe langa ea a mai fost arestata preventiv o persoana care dupa cele 30 de zile ia dat drumul cu toate ca acea persoana mai are 2 dosare penale pe rol................
si avocatul cat a certut i sa dat nu sa pus problema sa se negocieze cu el. Finca interesul este sa se faca dreptate si sa plateasca cei vinovati nu un om care a fost o marioneta lor.