avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate 1908

Activitate 1908

Va multumesc pentru raspuns.
Asta intentionez sa fac dar as dorii sa stiu daca imi pot da demisia fara preaviz dupa aceea fara a m ai fii nevoit sa lucrez ,doarece efectiv angajatorul isi bate joc .
Buna ziua ,
Lucrez ca barman ospatar intr o locatie in care seful meu nu a respectat contractu pe care l am semnat si anume 4 ore de lucru .Am lucrat 8 ore de l-v lucru pe care il pot dovedi prin facturi semnate catre distribuitorii,clientii,vecinii din jurul locatiei timp in care nu am avut o fisa a postului(pe care ulterior dumnealui a semnat o in locul meu pt a ma putea da afara),nu am avut protectia munci,am fost singurul angajat cu contract de munca,iar eu am dovada ca au existat si alti angajati fara contract in locatie ba chiar unul din ei vrea sa depuna plangere penala la fel ca si mine intrucat si lui ii s a falsificat semnatura pe niste documente care ma contrazic pe mine ca as fii fost singurul angajat(documente interne din firma nu contract de munca)As dori sa aflu cui trebuie sa ma adresez pentru a depune plangerea penala si unde trebuie sa ma duc ca sa verific dk acea fisa a postului repet nesemnata de mine este sau nu anexa la contractul colectiv de munca si as m ai dorii sa stiu daca eu ii fac plangerea penala dk m ai sunt obligat sa lucrez in locatie si dk imi pot da demisia si in ce conditii.Va multumesc.