mulţumesc...rămâneţi la părerea că sunt un incult :strambatura:sunt atâtea blocuri care nu sunt în nici o asociaţie şi merg fiecare şi îşi plătesc fiecare ce a consumat ...[EDIT = reformulati fara atac la persoana]
: deoarece nu am semnat nimic privind asocierea , nu ma întrebat nimeni dacă sunt deacord, nu primesc nici un serviciu din partea asociatiei
vede-ţi că nu a-ţi înţeles....nu are nimenea nevoie de ei într-un bloc parăsit şi uitat de timp...EI ªI-AU FÃCUT DOAR O AFACERE PE SPINAREA NOASTRÃ , IDEM BORDURILE LUI VIDEANU.....lumea este foarte naivă mai ales pensionari sunt cei mai vulnerabili la ...PROSTIT
Mulţumesc...văd că sunte-ţi în domeniu..vă mai deranjez cu o întrebare : dacă toţi locatarii blocului semnează printr-un tabel nominal dorinţa de a ieşii din această asociaţie, ce demersuri pot urma pentru a legaliza acest act şi de a ne gospodări singuri interesele ?
Tot respectul...Dvs. nu înţelegeţi că " NU FAC NIMIC" dacă se sparge o coloană de apă tot noi punem mână de la mână şi o reparăm pentru că dacă ar remedia ei defecţiunea ar percepe "N" comisione , sunt instalator de meserie şi locatarii de la un bloc vecin au strîns toţi bani şi mau chemat să schimb tubulatura din beci pentruca au preferat să nu treacă prin asociaţie şi să se trezească cu facturile unflate iar dacă sunte-ţi în materie eu vă întreb pe dvs. ce să plătesc în fond dacă nu se repară nimic şi nici măcar femeie de servici nu există săi plătesc doar că îmi lipesc tabelul de plată pe scară pe care tot eu am zugravito ?????!!#-o
Mulţumesc...vă ţnţeleg...asta ar fi o soluţie ,dar totuşi de ce să plătească locatarii nişte intermedeari care au ieşit la pensie şi acum mai iau şi un salar pe spinarea fraierilor şi să plătească direct societăţi de distribuţie costurile REALE făra adausul care îl percep aceştia pentru aşi rotunji veniturile ,pentru că în fond asta fac ,menţionez blocul este din 1970 şi nu sa reabilitat în nici un fel de atunci ,nu există lift, curent pe casa scărilor, femeie de serviciu, subsol tehnic etc. deci în fond ce să plătesc ??! dacă nu se face nimic!! bucuria că suntem într-o asociaţie şi profită de noi.....am să-mi fac o ieşire separată (stau la parter) şi gata am să fiu la curte poate aşa mă vor lăsa în pace...:P
Bună ziua , am studiat leg.230/2007 dar nu îmi este clar cum pot să ies din această asociatie de propietari : deoarece nu am semnat nimic privind asocierea , nu ma întrebat nimeni dacă sunt deacord, nu primesc nici un serviciu din partea asociatiei fiind debranşat total de la utilitaţi (apă rece si caldă, căldură,etc) dar aceştia tot mă pun la plata acelei taxe în care este inclus salariile lorX-( Cum mă pot disocea de aceştia şi ar fi deacord chiar întreg blocul să iasă din această asociaţie care numai profită de noi şi nu face nimic pentru locatarii săi unde preşedintele de asociaţie şia pus în funcţii toate neamurile sale. Vă mulţumesc!=D>