avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate marcusromania01

Activitate marcusromania01

Răspuns la discuția schimbarea categoriei de handicap
Multumesc ! Stiam ce mi-ati transmis prin aceste randuri .Am supus discutiei o parere pe care nu o si consider buna ,am supus-o " realitatii" si nu ma deranjeaza nici un raspuns ,imi doream o parere si a specialistilor despre situatie .Acum s-a clarificat !
Răspuns la discuția schimbarea categoriei de handicap
Va multumesc ! Asta imi si doresc,sa nu mai ma duc la ajutor de handicap .Daca si prin acest "semn " sunt "instintat" ca totul merge spre bine nu pot decat sa ma bucur !
Răspuns la discuția schimbarea categoriei de handicap
Nu. Sunt abia in al doilea an.
In strainatate stiu ca se da permanent .Nu ma deranjeaza ca nu mi se da permanent ..sunt invatat cu lipsurile.
Insusi lista postata de dv este veche ..din 2007.Nu ma mai mira nimic ..sunt medici care se mira ca exist cand le spun ca traiesc .
Eu mi-am spus parerea ,intr-un mod logic si personal chiar daca este in contradictie cu legea .
Legile nu sunt todeauna drepte sau logige sau si una si alta in acelasi timp .
Va multumesc pentru informatie.

PS.Ca si curiozitate.Daca transplantul nu este considerat handicap ireversibil.Pentru ce mi-au admis dosarul ? Sau credeti ca organul de imprumut nu se poate asimila cu o proteza,sau nu este cam acelasi lucru?
Multumesc oricum pt toate postarile de pana acum !
Răspuns la discuția schimbarea categoriei de handicap
Daca exista handicapul,pentru ce sa-l modifice,handicapul somatic nu poate fi schimbat,ca functionalitatea somei se schimba este altceva.Comisia ...pentru stabilirea handicapului se ocupa de handicap ..insasi denumirea o obliga sa faca asta ..Comisia pentru stabilirea starii de sanatate ,de functionalitate a corpului in integralitatea sa este a alta si aceasta poate sa spuna ca este functional sau nu .Parerea mea este ca in cazul transplantului ...gradul de handicap nu poate fi modificat ..este somatic handicapul si corpul nu are puterea sa se refaca ..somatic !
Răspuns la discuția schimbarea categoriei de handicap
Eu stiu ca atributul schimbarii apartine comisiei judetene .Intrebarea mea este : Chiar daca starea de sanatate este aproape normala ,credeti ca handicapul s-a modificat? sau daca as avea un picior lipsa ,la momentul acordari aveam rana nevindecata sau aveam alte probleme de sanatate ,dupa o vreme ma simt bine ,analize sunt bune ...este modificat handicapul ?Una este strea de sanatate si alta este handicapul ..Consider ca sunt deja notiuni separate care cu siguranta au si zone comune.
Am transplant de ficat .Am handicap gradul II accentuat ,este posibil sa se schimbe aceasta incadrare de handicap ? in ce conditii se poate intampla aceasta ?