ma gandeam la anularea demisiei - datorita faptului ca nu cunosteam multe aspecte vis-a vis de conflictele de munca a contat in momentul in care mi-am dat demisia
acum , cand m-am trezit si eu si am mai vorbit cu unul si cu altul am zis ca e ok sa incerc in instanta sa anulez demisia - pot proba in instanta faptul ca timp de o luna am fost o "tinta"
La inceputul lunii mai anul acesta am intrat in conflict cu seful meu direct, director adjunct la un magazin DIY dintr-o retea cunoscuta.Deoarece in urma unor discutii intre noi nu am putut ajunge la o impacare, a fost implicat si directorul de magazin.Din pozitia mea de sef de departament puteam ridica diverse probleme si sa cer anumite explicatii; asa credeam.Odata ce directorul de magazin a fost implicat ,el a tinut parte directorului adjunct, asa ca timp de mai bine de o luna am rezistat presiunilor ,hartuirilor si discriminarilor lor ( acuzatii false demontate de catre mine,intreruperea comunicarii conducerii cu mine, crearea de tot felul de prejudicii imaginare,titularizarea adjunctului meu, fortarea angajatilor de a da declaratii impotriva mea-in sensul de a putea deschide cercetare disciplinara etc )culminand cu postarea pe sit-urile de job-uri a postului meu ca fiind disponibil , desi eu eram in continuare pe pozitie.Acest fapt ma facut sa cedez si am acceptat sa depun cerere de demisie cu incetarea activitatii la sfarsitul lunii.
In momentul in care am primit actele , am sesizat pe decizia de incetare a CM ca se poate contesta in instanta in termen de 30 zile.Intrebarea este daca am sanse sa cistig in instanta , in urma depunerii unei contestatii .