buna seara,mama mea a facut un imprumut la banca de nevoi personale si a luat 105 milioane lei vechii dintre care a platit vreo 50 si cv de milioane lei vechii,dupa nu a mai avut de unde sa plateasca k nu a mai avut servici si acum banca nea trimes o somatie k a dato in judecata sa ne ia casa ce putem face?ajutati-ma va rog
este normal sa fiu chematapentru a 2 oara sa dau declaratie pentru ca prima ,,nu'' este buna asa cum spune sectoristu ? si a mai spus k colegu dansului cu care am facut prima plangere nu e bun de nimic
buna ziua! intr-o seara ma aflam cu pariti si fratele meu in casa si deodata auzim bubuituri in usa, era vecinu care datea cu pumi si picioarele la mn in usa la ora 23:30,am deschis usa am inceput sa ma injure atat pe mn cat si pe ai mei a vrut sa dea in mine ,ma facut curva,isterica sa ma duc dupa barbati ,ai lui nu au esit din casa nici unul sal potoleasca ,in fine am chemat politia cand au venit politisti el cu ai lui se facea k nu sa intamplat nimic cand dupa ce ma vazut pe mn cu politia a inceput sa ma injure si avrut sa dea in mine de fata cu politria si dansi nu au facut nimic tot la mn tipau ,in fine politia tine cu ei pentru k le da bani si se duce cu pungile pline a spus de fata cu ei si k lui nui face nimeni nimic , intr-un fina mam dus sa fac plangere si politia se facea k nu are hartie sa dau declaratie au spus k foile is din bani lor si k nau foi pana la urma au gasit o foaie si nu mau lasat sa declara asa cum se intamplase de fapt ma pus sa scriu mai pe scurt si doar ce au vrut ei, in 10 minute a aparut si sotia vecinului kre nu fusese de fata sa faca plangere vreau sa spun k pentru ea sa gasit foaie imedia si ea nici macar nu a fost de fata nici ea nici unu din mebri familiei lor am si martori se nu de ia in calcul ce pot face?