la PCAB au ramas doar 5 locuri din cele 8. chipurile s-ar fi intors titularii pe posturi....
Referitor la grupul de pe facebook,unii nici macar nu fromuleaza corect enunturile.....
Iar in spatele monitorului cu cartea in mana toti sunt destepti :D .
Multumesc Anatolia, o vorba buna ajuta mereu :kissing: Problema mea este ca am incercat o recapitulare la procedura penala, si ma uitam numai la denumirea articolului din cod si incercam sa imi amintesc continutul, nu sunt absurda, nu vreau sa stiu exact ca in cod, dar la unele subiecte pur si simplu nu am reusit sa imi amintesc nimic...decat dupa ce am vazut primul cuvant si asta ma sperie pentru ca la examen nu voi mai avea Codul in fata..nu stiu daca ma intelegi..
nu stiu cat e sau nu de absurd, dar acelasi lucru mi se intampla si mie, ceva gen...am cartea in mana stiu, inchid cartea nu mai stiu...uneori ma intreb ce nba caut la examenul asta :(
de unde asa mult pesimism?? la un moment dat se zicea ca o sa fie foarte multi, mai multi ca anul trecut, acum ca sunt mai putini dar sunt mai bine pregatiti decat anul trecut, eu cred ca anul acesta lumea va fii mai slab pregatita, in primul rand ca nu ne asteptam sa se tine in mai plus ca avem si noul CPP
Am sunat azi la CSM să mă interesez dacă s-a devansat data organizării concursului de amitere la SNG şi într-adevăr se va da în luna mai 2014, pe 11 mai; am întrebat de nr.de locuri scoase la concurs, iar tipa mi-a spus că se va afişa pe site-ul CSM azi ordinea de zi soluţionată a şedinţei de ieri şi totuşi a fost drăguţă şi mi-a spus că nr. de locuri scoase pt. concursul din mai este 130-90 plus 40; aşa mi-a spus dânsa; oricum vom vedea astăzi exact pe site.Cred că luni se va afişa şi tematica pt. concurs pe site-ul CSM şi SNG.
mariaram a scris:
Despre tematica sau data examenului stie cineva ceva, ori preconizati ceva?
Nu stiu..dar auzisem ceva de 11 mai.Si ar intra in grafic varianta asta..cu afisarea exam pe grefieri.ro luni.