avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate mariaram

Activitate mariaram

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
criss009 a scris:

la PCAB au ramas doar 5 locuri din cele 8. chipurile s-ar fi intors titularii pe posturi....

criss009, ti au zis cumva si pe ce perioada sunt posturile?
lxx a scris:

Referitor la grupul de pe facebook,unii nici macar nu fromuleaza corect enunturile.....
Iar in spatele monitorului cu cartea in mana toti sunt destepti :D .

nu contest, dar de ce sa faca asta, vine un examen important, s-ar minti pe ei...
Maryella a scris:

Multumesc Anatolia, o vorba buna ajuta mereu :kissing: Problema mea este ca am incercat o recapitulare la procedura penala, si ma uitam numai la denumirea articolului din cod si incercam sa imi amintesc continutul, nu sunt absurda, nu vreau sa stiu exact ca in cod, dar la unele subiecte pur si simplu nu am reusit sa imi amintesc nimic...decat dupa ce am vazut primul cuvant si asta ma sperie pentru ca la examen nu voi mai avea Codul in fata..nu stiu daca ma intelegi..

nu stiu cat e sau nu de absurd, dar acelasi lucru mi se intampla si mie, ceva gen...am cartea in mana stiu, inchid cartea nu mai stiu...uneori ma intreb ce nba caut la examenul asta :(
scythe123 a scris:

de unde asa mult pesimism?? la un moment dat se zicea ca o sa fie foarte multi, mai multi ca anul trecut, acum ca sunt mai putini dar sunt mai bine pregatiti decat anul trecut, eu cred ca anul acesta lumea va fii mai slab pregatita, in primul rand ca nu ne asteptam sa se tine in mai plus ca avem si noul CPP

sincer eu nu stiu ce sa mai cred...si eu am probleme cand imi repet, intru in panica cand vad ca nu imi mai amintesc lucruri pe care le invatasem si credeam ca le stiu destul de bine...este adevarat ca pe toti ne-a luat prin surprindere data examenului, cat si faptul ca pentru toti s-a schimbat penalul, dar in acelasi timp cred ca sunt foarte multi foarte bine pregatiti, si asta se vede cel mai bine din grupul de pe fb si raspunsurile care se dau acolo...
Acum am vazut,avem incompatibilitatea si stramutarea...my mistake...dar abitinerea-recuzarea -nu?
La PP, ne au scos incompatibilitatea,abtinerea-recuzarea,stramutarea? sau nu vad eu bine?
Stirbat a scris:

Am sunat azi la CSM să mă interesez dacă s-a devansat data organizării concursului de amitere la SNG şi într-adevăr se va da în luna mai 2014, pe 11 mai; am întrebat de nr.de locuri scoase la concurs, iar tipa mi-a spus că se va afişa pe site-ul CSM azi ordinea de zi soluţionată a şedinţei de ieri şi totuşi a fost drăguţă şi mi-a spus că nr. de locuri scoase pt. concursul din mai este 130-90 plus 40; aşa mi-a spus dânsa; oricum vom vedea astăzi exact pe site.Cred că luni se va afişa şi tematica pt. concurs pe site-ul CSM şi SNG.

Mai exact ce inseamna 130-90 plus 40?
DahliaNoir a scris:

mariaram a scris:

Despre tematica sau data examenului stie cineva ceva, ori preconizati ceva?

Nu stiu..dar auzisem ceva de 11 mai.Si ar intra in grafic varianta asta..cu afisarea exam pe grefieri.ro luni.

stiu k initial s-a vb de 4 mai,dk ei vor afisa data concursului de azi incolo si l ar stabili pe 4 mai, termenul de cel putin 60 de zile pt anuntarea concursului ar fi incalcat nu?
Ar fi bine sa fie la sfarsitul lunii mai,am mai avea si noi ceva timp
Despre tematica sau data examenului stie cineva ceva, ori preconizati ceva?
Buna! am si eu o intrebare legile care s au specificat aici pe forum sunt cele actualizate? respectiv cele de la pag 60?