avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate BiancaSarchizian

Activitate BiancaSarchizian

Buna ziua,

Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu "înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an, pentru perioada rămasă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani; " cum se aplica?

Fetita mea va face un an la data de 9.02.2013 ..... daca imi reiau activitatea 8.02.2013 mai beneficiez de acest stimulent?

"Incetarea" presupune actul aditional la contractul de munca prin care se reia activitatea? si se ia in calul data la care acesta a fost semnat sau data la care a fost inregistrat la ITM?

Multumesc,
buna ziua,
avem un apartament cu 2 camere si datorita aparitie unui nou membru in familie avem nevoie de mai mult spatiu. asa ca am vrea sa "mutam" bucataria in sufargerie si sa transformam bucataria in dormitor. Apartamentul este relativ nou si sufrageria are 22.5 mp, iar toti peretii interioari sunt din rigips. Pentru modificari la proiectul de gaz si a tevilor de apa si scurgere este nevoie de autorizatie de constructie?
Va multumesc,