avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate silviumarin

Activitate silviumarin

Buna ziua,

Sper ca ma puteti ajuta in lamurirea unei probleme...Dupa rezilierea unui contract de inchiriere (am inchiriat o boxa in subsolul unui bloc) mi-am lasat bunurile in spatiul in cauza (pentru ca nu am avut cum/unde sa le mut in perioada imediat urmatoare) pe o perioada de aproximativ 3 luni; dupa 2 saptamani de la rezilierea contractului nu am avut acces in nici un fel in acel spatiu sau posibilitatea de a muta bunurile.
In momentul de fata administratia refuza sa-mi inapoieze bunurile pana cand nu voi plati chirie pe perioada in care nu am avut acces in acel spatiu.

Vreau sa stiu daca au dreptul sa-mi ceara chirie pe acea perioada (in care nu am avut acces la bunurile personale) intrucat contractul a fost reziliat iar eu nu am mai avut posibilitatea de a muta bunurile.

Mentionez ca dupa inchieierea contractului de inchiriere nu s-a semnat nici un act din care sa reiasa faptul ca trebuie sa platesc chirie pentru depozitarea bunurilor in acel spatiu.
Am fost de acord cu rezilierea contractului insa termenii rezilierii nu au fost clari, iar conform clauzei de reziliere a contractului semnat de ambele parti ar fi trebuit sa primesc un preaviz cu 90 de zile inainte de a fi dat afara (dar dupa doar 2 saptamani mi-a fost restrictionat accesul).

Multumesc