Eu lucrez in aceasta firma de 4 ani si cateva luni.Acum 2 ani magazinul in care lucram s-a inchis, pe mine m-au transferat la un alt magazin in locul unei colege care a intrat in concediu de maternitate.Atunci eu am semnat contractul pe 2 ani.Ea trebuie sa se intoarca pe 01.12.2012, iar atunci eu o sa plec pt ca lucrezi pe postul ei. Mie de la servici mi s-a zis ca nu beneficiez de somaj pt ca am semnat pe perioada determinata .
Multumesc pentru raspuns.O singura intrebare mai am :daca eu am semnat contractul de munca pe perioada determinata adica 2 ani de zile, in decembrie cand mi se termina am dreptul la somaj?
buna ziua!As mai avea o nelamurire :cum se calculeaza indemnizatia de cresterea copilului din moment ce eu lucrez la firma asta pana pe 01.120.2012 si dupa beneficiez de somaj pana in aprilie 2013?multumesc mult
Buna ziua,
Sunt in urmatoare situatie: trebuie sa nasc la inceputul luni aprilie 2013, contractul meu de munca expira pe 01.12.2012.Primesc indemnizatia de cresterea copilului?Ce trebuie sa faca ca sa beneficiez de aceasta indemnizatie?