avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_83

Activitate ioana_83

Buna ziua,

in 2010 am cumparat un imobil cu prima casa ( in 2010 am platit avansul, imobilul a fost gata in martie 2011 si atunci am achitat si restul de bani). Deoarece era santier in lucru si nu era retea electrica am fost legati la reteaua de santier. De atunci tot avem promisiuni de la vanzatori ca ne vor lega la reteaua Enel ( in tot timpul aceata au reusit sa puna stalpii, punctul trafo si au adunat actele pentru bransare).
Acum vine problema , noi am platit odata la cateva luni curentul lor, si ei plateau mai departe la Enel. Problema este ca o parte din vecini nu au mai platit curentul, sunt factru restante si aseara au venit si ne-au amenintat ca maine Enelul ne va taia curentul.

Intrebarea mea este, pot sa fac ceva impotriva lor? Ok, de taiat daca nu se plateste probabil il vor taia. Dar atitutidea lor lasa mult de dorit, pe mine nu ma intereseaza ca vecinii nu au platit, eu nu am cumparat casa nici de la vecini , nici cu vecinii , am cumparat casa de la ei, le-am dat toti banii, am platit curentul, ei nu si-au respectat promisiunea de a ne bransa la reteaua Enel. Credeti ca o sa se ia ceva masuri daca o sa depun o plangere la OPC? Sau sa nu ma mai enervez degeaba? :)

Multumesc frumos de raspunsuri.