avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Petra_pe

Activitate Petra_pe

Răspuns la discuția sume subventionate de buget
Si ce se poate intampla daca totusi nu le inapoiaza banii? Pentru ca mie nu mi se pare normal sa-i mai ceara banii din 2009 in 2012.De ce nu au facut-o pana acum?
Multumesc frumos!
Imi cer scuze pentru greselile gramaticale!
Buna seara,
Daca poate cineva sa-mi dea un raspuns la problema mea, i-as fii foarte recunoscatoare: parintii mei, fiind de la tara, in fiecare an inchiriaza munti ca sa poate sa adape animalele si au luat subventii bugetate. Acest lucru se intampla din 2009! In fiecare an mama mea refacea actele pentru aceste subventii, numai ca la un moment muntele pe care il inchiria pe timp de vara a fost privatizat si patronul nu a mai vrut sa primeasca subventii pe el, din acel moment mama mea nu a mai facut actele necesare pentru acel munte(asta se intampla in 2010).Cu toate astea mama mea primea bani, ea niciodata nu si-a pus intrebarea cati bani trebuie sa aiba in cont pentru ca mai avea si un alt munte plus pamantul pe care noi il detinem.Acum in 2012 a primit un plic prin care o anunta ca trebuie sa inapoieze banii luati pe muntele respectiv. Ce se poate intampla in aceasta situatie, in conditiile in care banii nu ii mai are pt ca i-a investit in microferma noastra?Nu stiu nimic despre tot ceea ce inseamna acest proiect de finantare bugetara!