Problemele se tin lant la Universitatea Bucuresti nu este nimeni decat portarul ..deci nu are cine sa imi elibereze acea adeverinta iar termenul este 29 luna aceasta cand se implinesc cele 60 zile am terminat in iunie si socotind 60 zile de la inceputul lunii iulie ajung pana pe 29 august care ar fi ultima zi iar la secretariatul facultatii angajatii se intorc in 1 septembrie .
Mai pot face ceva?
intampin o mare problema cu adeverinta pe care trebuie sa o ridic de la secretariatul universitatii pentru a o duce la agentia de somaj ..la secretariat nu mai este nimeni sa imi elibereze acea adeverinta pe care sa scrie data absolvirii:( iar pana in septembrie trec cele 60 de zile in care trebuia sa duc la Agentia de somaj dosarul .. in acesta situatie in care nu ma incadrez in cele 60 de zile o sa mai beneficiez de CCC
Daca eu am dat examenul in luna iunie 23 fiind ultima zi de examen ziua sustinerii probei orale din cate eu inteleg dupa acesta data am absolvit anul universitar deci se numara cele 60 zile de la aceasta data.. zile lucratoare banuiesc pentru depunerea dosarului la Agentia de somaj . MUltumesc
Buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Anul acesta am terminat facultatea am luat licenta in luna iunie 23 si sunt insarcinata in 3 luni .Ma intereseaza daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil unde trebuie sa merg si ce acte ar trebui sa depun.Copilul meu trebuie sa se nasca in luna februarie 2013 Multumesc