Buna ziua. Eu si sotia nu ne mai intelegem. Mentionez ca avem un copil de 5 ani. Ea in permanenta sa cearta cu mine si imi spune ca ma da afara, facandu-mi chiar si bagajele (traumatizandu-mi si copilul in urma acestor certuri). Recurge la aceste amenintari, deoarece, acum 3 ani, am facut prostia de a ne muta din orasul meu natal din judetul Brasov, in domiciliul ei, sau mai bine zis al bunicilor ei, din Arad. Acolo ne-am facut mutatia si acolo mi-am gasit si un serviciu stabil si destul de bine platit. Insa aceste certuri au devenit din ce in ce mai dese, si nu le mai suport. Mai mentionez ca nu am avut relatii extraconjugale, nu am probleme cu alcoolul si nici nu mi-am lovit niciodata sotia. Copilul tine si la mama lui, dar mai mult la mine, deoarece eu petrec mai mult timp cu el.. Inca imi mai iubesc sotia insa inclin sa cred ca ea nu ma mai iubeste... M-am hotarat sa plec din Arad, si sa imi iau si copilul. Insa mi-e teama de consecintele pe care le poate avea acesta actiune. In cazul unei actiuni judecatoresti, nu am niciun martor care sa fie de partea mea, deoarece locuiesc la ai ei. Intrebarea mea este daca pot fi acuzat de parasire a domiciliului si rapire a propriului meu copil? Ce ma sfatuiti sa fac?