avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Activitate florea76

Activitate florea76

tudorvaleriu a scris:

1. Atunci cereti sa vi se dea o decizie si cand semnati de primire puneti data in care ati primit-o

2. Dupa aceea o puteti ataca in instranta de judecata.

florea76 a scris:
la cei de lajudeteana sau spus sa rezolve primaria ca ei au gresit dfar ei sau scuzat si atita tot

1. Sa va spuna si cum sa rezolve Primaria, sa dea o sol;utie de rezolvare.

2. Daca nu, dati si Primaria in judecata.

taman asta e cei de la judeteana miau trimis raspusu la primarie
si noi nici nam stiut doar cind am mers i audieta la primar nea spus cau primit de la judeteana sa descurce primaria cazu
florea76 a scris:

sotia mea pina acum o luna primea indemnizatia petru cresterea copilului optiune ei a fost petru 2anii cei de la primarie iau gresit actele iau pifat petru un an
in cazul asta se mai poate face ceva a pierdut si dreptu la somaj dincauzaca nu a fost anuntata ca ise itrerupe indemnizatia . sa icadrat la indemnizati din somaj.nu ave loc de munca.va multumesc

nu am primit absolut nimic sa ne instinteze
sotia mea pina acum o luna primea indemnizatia petru cresterea copilului optiune ei a fost petru 2anii cei de la primarie iau gresit actele iau pifat petru un an
in cazul asta se mai poate face ceva a pierdut si dreptu la somaj dincauzaca nu a fost anuntata ca ise itrerupe indemnizatia . sa icadrat la indemnizati din somaj.nu ave loc de munca.va multumesc