avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate 97gelu97

Activitate 97gelu97

Răspuns la discuția reclamatie
va multumesc dar daca nu se vor gasi alte probe decat declaratiile respectivilor atunci va rezulta ca declaratiile nu sunt adevarate ? daca da atunci voi putea actiona in instanta inputriva acelor reclamanti care m-au incriminat pe nedrept pentru a cere daune morale ?
Discuție reclamatie
buna ziuna ... suna ca o poveste dar am nevoie de o parere : cineva amers la politie si a declarat ca el si cu insa patru indivizi au intrat de jefuit de cateva ori un magazin dar nimeni nu si-a dat seama de cele intamplate iar printre cei pomeniti nu aparea numele meu insa dupa ca s-au luat declaratii de la cei implicati in jaf deoarece s-a dovedit ca fapta era reala unul dintre acestia a declarat ca pe laga ca isi recunoaste impliicarea in una dintre datile in care s-a intrat in magazin prin efractie si eu as fi fost implicat stand de 6 la unul dintre infractori deoarece de data aceea se declara ca am fi fost numai eu si cu respectivul iar cel ce m-a denuntai a zis ca stie toate astea dupa ce a avut o discutie cu unul dintre infractorii cu care actionau ei si cu care se declara ca am savarsit acea fapta insa in declaratia aceluia nu este pomenit numele meu . Dupa ce eu voi depune o declaratie in care voi spune ca nu sunt implicat in aceasta infractiune v-a mai conta daca cel cu care se declara ca am savarsit fapa v-a depune o noua declaratie in care sa precizeze ca am fost implicat ? o alta intrebare se poate face testul poligraf minorilor ? si daca fara alte dovezi decat declaratiile acestora si a mea ar conta rezultatul poligrafului?
critetiul forumului nu stiu daca l-am pus corect insa daca nu varog sa ma iertati si as dori un raspuns cat mai repede ...multumesc anticipat