avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate raduc_tm

Activitate raduc_tm

Buna ziua.

Revin si eu cu problema cu care se confrunta si alte persoane de pe forum: noapte de noapte bancile din fata intrarii in scara blocului se transforma in birt ad-hoc. Se aduna grupuri de 5-15 scandalagii, cumpara bautura de la magazinul din parterul blocului, vorbesc foarte tare (mai precis urla) si o tin asa pana la ora 1-2 noaptea. Iar eu sunt unul din nefericitii care are geamul de la dormitor deasupra bancilor. Bineinteles, orice incercare de a vorbi civilizat cu ei doar i-a intaratat. Cand am chemat politia, a venit dupa mai multe insistente, i-a imprastiat, dar a doua zi au aparut din nou. Nu mi se pare normal ca in fiecare noapte sa sun la politie pentru a ma putea culca.
Acele banci sunt improvizate de unii locatari, iar din moment ce se afla pe domeniul public, nu ar trebui sa existe ceva autorizatie pentru ele? Unde as putea sa fac reclamatie ca administratoarea sa fie somata sa le scoata?
Ceilalti vecini nu vor sa se implice (nu suntem decat 3 apartamente pe acea parte), asa ca trebuie sa ma bat singur cu morile de vant.
De asemenea, apreciez orice sugestie relativ la ce as mai putea face pentru a rezolva problema. In afara de a depune reclamatii scrise la politie/primarie (care probabil nu vor avea nici un efect), momentan nu am nici o idee.

Multumesc,
Radu