avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters261471

Activitate ContSters261471

daca sotul nu vrea sa divorteze mai este posibil divortul fra avocat?
Discuție Partajul
Eu Magdalena5 am cumparat in rate un apartament cu 2 camere in anul 1982 iar in anul 1984 am primit banii banii inapoi pt ca in contractul meu nu era prevazut ca trb sa suport scumpirea apartamentului,de atunci am devenit chiriasa in apartament.In anul 1989 noiembrie m-am casatorit cu Boricean Nicolae pentru a putea face schimb de apartament cu 3 camere,pe atunci nu era voie ca 2 persoane adica eu si fiul meu Stroie Mihai Razvan (rezultat din prima casatorie) sa detin un apartament cu 3 camere,de aceea m-am casatorit cu Boricean Nicolae pentru a putea avea 3 camere peste drum. Din 2007 sunt pensionata cu diagnosticul tulburare bipolara ,am avut o perioada f grea de fapt sotul m-a internat fortat ,medicul de garda a spus ca am necoie de o internare de 10 zile,dar el nu a fost multumit cu aceea diagnosticare si s-a dus la d-na doctor Burtea cu 300 euro si m-au internat la etaj la nebuni,binen-teles ca in urma tratamentelor efectuate fortat am devenit gepresiva si nici la servici nu ma mai puteam concentra si trb sa ma pensionez de boala.Cinci ani de zile am fost f bolnava mama imi gatea,eu vroiam sa ma sinucid,stateam cate 15 ore in pat nefacand nimica in casa ,anul pana la urma d-na doctor Aionesei mi-a prescris niste medicamente de la care mi-au trecut ideile de sinucidere si am inceput sa fac si cate ceva in casa.Anul trecut in luna august m-am simtit mai bine si sotul nesuportand replicile mele m-a dus la d-na doctor Aionesei spunandu-i ca sunt iar maniaca si fara sa tina cont si de parerea mea mi-a prescris 2 Abilify in loc de una,de la care am inceput sa urinez in pat iar am devenit depresiva si iar aveam ganduri de sinucidere.Anul acesta din luna mai nu m-am mai dis la d-na doctor Aionesei si am schimbat-o cu d-na doctor Papuc de la LSMEa mi-a schimbat una din medicamente iar eu citind mai atenta reactiile negative a medicamentului Abilify nu am mai luat-o.(urinatul in pat,idei de sinucidere,depresie,anxietate)Din luna mai m-am simtit f bine dar nu le-a convenit fetitei mele (care a luat bacaloreatul cu 9,09) si sotului meu Am inceput sa le raspund ,ei erau obisnuiti sa dorm si sa nu comentez la nimica,intre timp am avut grija si de un baietel de 2,8 anisori unde faceam si curat,acasa aveam numai reprosuri ca sunt iar in perioada mea de glorie ,ca iar sunt maniaca povestea este f lunga nu are rost sa intru in amanunte ,in final sotul ne-a planificat la o intrevedere cu d-na doctor Papuc care ne-a trimis la neuropsihiatrie acolo am fost internata 2 saptamani pentru ca eram cu nervii la pamant. Inainte de a ma interna ca si acuma vreau sa divortez de sotul meu nu-l mai suport (azi m-a intrebat ca inafara de faptul ca nu avem relatii sexuale din 1989 decat de 2-3 ori pe an ce motiv am de vreau sa divortez de el.De avut am f multe motive in principiu m-a facut cu nervii din neom (a venit la mine cu un pantalon ,un tricou si un chilot nou) l-am facut om iar el din om m-a facut neom.As vrea sa ma informati cum se face in cazul nostru partajul,avem un apartament cu 3 camere mobilata destul de frumos,avem o masina si avem niste bani la CEC.La divort se va tine seama ,daca el va zice ca nu vrea sa divorteze,de boala mea?As vrea sa divortam pe cale pasnica fara tribunal adica la notariat iar partajul sa facem tot pasnic adica fara tribunal.