avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate adrianciocoiu54

Activitate adrianciocoiu54

Am fost amenintat, in cadrul unei sedinte cu angajatii unitatii, de seful meu, ca in situatia in care nu semnez listele de inventar a mijloaceler fixe pina la o anumita data,va merge la Bucuresti si va desfiinta postul pe care sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata.
Mijloace fixe inseamna tot patrimoniu unitatii si consta in peste 3000 ha plantatii silvice, peste o mie de lucrari de IF(podete,baraje,pante fortate,drumuri,vaduri periate,etc) care se afla inprastiate pe suprafata intrgului judet.Cel care le are in inventar raspunde ,conform fisei postului, de integritatea si paza lor.
Nu s-a format o comisie care sa mi le predea,mi s-a dat lista de inventar o masina si am fost trimis singur pe teren(in tot judetul) sa le caut si sa le inventariez.
Am intrat in panica ,atunci cind am fost amenintat si am semnat niste procese verbale de predare primire cu mijloacele fixe de frica sa nu ma dea afara.
INTRBARE
Ma conseder deja gestionar pe aceste mijloace fixe,sau pot contesta aceasta predare,si cum pot face asta?