e cineva pe aici care sa ma ajute si pe mn????va rog.la ce art gasesc "incidente procedurale referitoare la compunerea si constituirea instantei ?"multumesc!cpc
Voi stiti la ce ora trebuie sa fim la SNG, luni?
Ok , mersi mult, nah..din cate vazusem se cerea una singura , vazusem ca asa li se ceruse celor din Bucuresti si Bacau parca, dar daca trebuie 2, atunci 2 sa fie!
Am fost ieri la Curtea de Apel Bucuresti si mi-au spus ca inca nu au primit dosarele.Eu deja am luat recomandare de la facultate zilele acestea m-am gandit ca poate nu mai pot sa o obtin in timp util daca astept sa sune ei ,,,, oricum cred ca o sa inceapa sa sune saptamana viitoare
au inceput sa sune pentru a verifica buna reputatie!!!am fost sunata de la curtea de apel in raza careia am domiciliul si am fost anuntata ca trebuie sa ma prezint la curte si sa am o recomandare de la ultimul loc de invatamant sau de la ultimul loc de munca! asa ca spor si bafta!
Multumesc pentru urari! Nici eu nu am vrut sa par artagoasa, probabil stressul de dinainte isi spune cuvantul. Am incercat doar sa dau deinteles ca deocamdata ceea ce pare a fi o certitudine nu reprezinta decat o posibilitate.
Rasul meu se referea la ceritudinea pe care o ai ca se vor retrage de pe lista cei admisi la INM. Cu alte cuvinte, desi mai exista proba interviului (destul de importanta), precum si testarea psihologica ( si aceea poate genera probleme), tu afirmi la modul cel mai sigur ca s evor elibera zece locuri. Ei bine, din zece locuri scade unul, adica pe al meu, ca eu pana nu ma vad admisa cu acte in regula la INM, nu cedez nimic nimanui...Nu dati sperante false, ca deocamdata nu s-a stabilit nimic. Iar daca voi fi admisa, voi posta pe forum, ca sa stie lumea din sursa sigura ca media de intrare la SNG a scazut!
[
Multumesc pt precizari! Eu nu am exprimat o certitudine, ci o deductie logica. Si nu e vorba de a-ti ceda locul de la SNG. Imi pare rau ca nu ai priceput mesajul meu.
Succes la interviu si la testarea psihologica ce poate genera probleme!