va multumesc tuturor pentru raspunsuri. eu pot achita intreaga suma cu tot cu penalitati incluse, insa mi s-a parut o suma foarte mare 50 milioane lei in rubrica penalizari la o suma restanta de 85 milioane.Acea lege 175 a fost prelungita pana in luna iulie 2012. ca un raspuns pentru utilizator "thran" : nu, nu am fost data in judecata, casa este inca proprietatea mea, nu am nici probleme cu locatarii si administratorul blocului, iar perioada restanta da, este mai mare de 90 zile. informati-va, vis a vis de legea mai sus mentionata , care scutea de la plata penalizarilor familiile cu venituri mai mici de 1000 roni / membru....a existat din 2010... Deci, oameni buni, se pare ca aceasta lege nu mai este in vigoare.
Buna ziua,
Aflu cu stupoare in timp ce rasfoiam cateva pagini pe google , ca a existat o lege care ne-ar fi scutit de penalizari daca veniturile per membru nu depasesc 1000 de roni, valabila pana acum...13 zile. !!!! ghinion de nesansa , cum spune romanul... :( Ce este de facut in acest caz? am o restanta totala la intretinere de 135 milioane lei vechi, din care 50 milioane sunt numai penalizari. Ce solutii sunt sa scap de penalizari? ce stiti de acea lege? s-a prelungit? a mai aparut ceva? avem vreo sansa sa mai scadem din penalizari in vreun fel sau altul? va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Adriana