avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate rosuvioleta

Activitate rosuvioleta

Răspuns la discuția un sfat, va rog
A generat tot scandalul, a provocat, apoi m-a amenintat (" las' ca-ti arat eu tie fa!".... " stii ca n-ai voie sa dai in mine?!") si impreuna, cu mama ei, au gandit cum sa ma infunde si sa stoarca si bani.. si chiar m-au infundat ... dint-un salariu - o atentie a societatii- platesc pentru tot... ea este copil si are numai drepturi iar eu numai obligatii....
ma iertati ...poate sunt prea insistenta .... nu inteleg .. atat timp cat nu i-am atins faţa cum de s-a putut elibera un certificat medico-legal pentru care nu are nici o zi de ingrijiri medicale.... practic acest document este o dovada a minciunii si ipocriziei lor... nu exista, asa cum am mai spus, o legatura intre trasul de par si leziunile de sub ochi... nici felul in care a procedat mama ei nu poate fi contestat?
multumesc
am fost agresata fizic in timpul orei, a dat cu palma in zona abdomenului, a articulat un picior pentru a lovi... chiar mi-a fost frica de ea... nu are decat 13 ani iar eu sunt mai mica de statura dacat ea... nustiam in care colt de clasa sa ma retrag pentru a a scapa de urmarirea ei.... este cunoscuta pentru atitudini deplasate...
Discuție un sfat, va rog
O eleva de etnie rroma, in ora mea din 17 XI 2011, a avut o atitudine provocatoare injurandu-ma cand i-am pus nota 3, m-a amenintat, a sfidat tot timpul rolul meu ,atunci. Pe fondul acestora, m-am apropiat de ea, i-am pus mana pe ceafa atingandu-i parul prins in coada, insa nu s-a finalizat gestul in sensul " tras de par". A depus, mama ei, plangere penala, acuzandu-ma ca am batut-o,i-am dat palme in sala si pe holul scolii, am tras-o de par ducand-o mai multi metri ,asa, pe hol, si- a scos un certificat medico-legal in care se precizeaza leziuni, echimoze pe fata sub ochi... hartuire luni intregi de atunci... Ancheta penala care s-a deschis de atunci (precizez ca au anchetat ISJ Neamt., CNCD, plus, politia si procuratura), s-a finalizat cu scoaterea de sub urmarirea mea penala (fapta mea, considerata cu grad redus de pericol social), o amenda administrativa (300 lei) pentru acel tras de par si cuvinte jignitoare adresate (atat a scos la lumina ancheta), plus cheltuieli judiciare de 100 ron (infractiunea fiind de purtare abuziva, art. 250 alin. 3 C. penal). Azi am fost instiintata de aceasta solutie. As dori sa stiu daca aceasta, ii da dreptul acestei familii sa obtina si daune morale pe care le cerea intr-o declaratie la procuror si care erau in valoare de 20 000 lei.
Mai pot face o plangere impotriva fetei, care mi-a adus injuruii- sustinute si de martori in ancheta, m-a amenintat) iar mama ei, scoate un certificat medico- legal in care se precizeza echimoze sub ochi si care nu au nici o legatura cu fapta mea. Eu nu am palmuit-o sau lovit-o si nici martorii n-au precizat asta in ancheta. Exista in declaratiile ei specificat asta. Nu exista o legatura cauzala intre tras de par si leziunile sau echimozele de pe fata ei. S-a mers mult pe minciuna, pe influentare a opiniilor in scopul de a obtine bani. Acum, solutia data de parchet ce urmari poate sa mai aiba? Poate merge mai departe pentru daune morale? Eu cum as putea sa contraatac toata suita ei de actiuni? mentionez ca am avut o atitudine destul de docila si in timpul acelei ore de curs si pe parcursul anchetei... M-am cam saturat... S-a mers pe provocare, pe intimidare si toata imaginea mea a iesit sifonata rau atat in scoala, cat si in societate si familie... M-am tot aparat pe toate caile... dar eu sunt acum,se pare, singura buna de pedeapsa...