avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate salomea

Activitate salomea

dar in cazul in care NU am fost casatoriti, deci NU a existat nici un proces, nu am primit pensie alimentara sau alte venituri iar de el nu mai stiu nimic de 14 ani (copilul are 15). numele tatalui doar a fost trecut in certificatul de nastere si din nefericire ii poarta numele asta e singura problema. Cum pot sa-l scot din tara? daca mi-ar trebui chiar si asa cum e in cazul meu o adeverinta sau egal altceva de la notar, daca eu nu mai stiu nimic de el ce ar trebui sa fac? normal cand nu plateste nimic si nimeni nu mai stie nimic de el, ar trebui sa fie scos fara probleme din drepturile parintesti, mi se pare mult mai corect, altfel din cauza unui simplu nume iti incurca toata viata.
salutare, nu vreau sa mai deschid un alt topic cam pe aceeasi discutie. problema mea este putin diferita dar aceeasi intrebare: Pot sa scot copilul din tara? are 15 ani bineinteles buletin, eu nu am fost casatorita cu tatal copilului, nu mai stiu absolut nimic de el de 14 ani, dar a recunoscut copilul in certificatul de nastere si ii poarta numele (nu am primit pensie sau venituri in tot acest timp) singurul lucru este certificatul de nastere. daca nu pot sa-l scot ce ar trebui sa fac in acest caz? va multumesc anticipat pentru raspuns.