avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate iuliamoisa

Activitate iuliamoisa

Discuție vanzare creanta
Am primit de la KRUK o instiintare prin care ma anunta ca Bancpost SA a cesinat in 16.08.2016 creanta rezultata din contractul de credit(nevoi personale 2007 franci elvetieni).Din 2011 mi se opreste 30%din salariu si este virata suma catre executorul judecatoresc.Acum am primit aceasta instiintare ca trebuie sa platesc toata suma ramasa care este de fapt suma totala a creditului in contul executorului judecatoresc-nu se mentioneaza care.Nu inteleg ce s-a intamplat, poate cineva sa ma ajute.Daca as fi putut sa platesc toata suma nu ma mai executau in 2011.
Răspuns la discuția act teren
nu, nu a solicitat reconstituirea dreptului de proprietate pentru teren.da se regaseste in titlul de proprietate al sorei .
Răspuns la discuția act teren
nu a fost luat de stat, a facut parte din terenul de pe langa casa parinteasca, era practic gradina.
Discuție act teren
Tatal meu a cumparat in anul 1950 un teren de 800m langa casa parinteasca, cu act la notariat.Dupa decesul bunicilor a facut succesiunea in1979 si a cedat partea sa sorei sale(oricum nu avea dreptul la 2 proprietati).Dupa 1990 in titlul de proprietate apare doar sora lui,care a decedat in 1999.Nepotul a venit si i-a aratat tatalui meu actul de succesiune in care figureaza doar mama lui.Tatal meu ar vrea sa vanda terenul pentru care detine acel act, dar nu stie cum trebuie procedat.