Multumesc frumos pentru raspunsurile dumneavoastra... sa astept pana la 18 ani...nu pot, sora mea are viata ei. Nu vreau sa ii iau sansa sa-o duca mai departe...ma ajutat cat a putut , e timpul sa fac o schimbare. Ozi frumoasa si usoara
Copilul e roman, fostul e cipriot ..a trebuit sa las copilul la bunici , la sora mea... pentru ca fara acordul ``tatalui`^ nu aveam voie sa-l iau din tara. Sotul actual esta german...
Buna ziua,Povestea: am fost la virsta de 17 ani de cratre parinti mein intr-o casatorie cu un Cipriot ``convinsa`` , am petrecut 2 samptamani impreuna, dupa care ma trimis acasa fara sa divortese de mine ( nu ma declarase in tara lui, asa ca pentru el nu am existat), de divort nur aveam bani. Am muncit in strainatate ca dansatoare si am ramas gravida, am pastrat copilul, cine este tatal nu ma interesat ( eram 19). am divortat ,dar in actele de divort nu statea ca am copil ca sa nu ingreuneze divortul( cipriotul nu am mai vezut niciodata de atunci).Sotul meu actual ar vrea sa-mi adopte fiul (care in mom este 13 ani) casa poata sa locuiasca cu noi in germania, dar eu nul pot contacta pe fostul , pentru ca la numele tatalui a fost el scris ca tata cu toate ca la spital nu a fost, el nu stie ca acest copil exista. Intrebare: Cum poate sotul meu sa-l adopte fara sa il cautam pe fostul meu sot ( ar trebui sa merg in cipru si sa-l caut dumnezeu stie unde, si nici macar ptr ca e fiul lui)? Eu sunt romanca nascuta si de 2 ani cetateana elvetiana si ma voi muta de curand in Germania unde sotul meu locuieste.... va multumesc pt orice idee ..