Mama mea in varsta de 56 de ani a fost foooarte bolnava din tinerete.A fost pensionata pe caz de boala,dar anul trecut ne-am mutat domiciliul si a trebuit sa mergem la alta comisie anual,Acolo s-a purtat foarte urat,probabil a impins mama prea putin si a trimis-o la Expertiza Nationala,acolo,ce sa mai,ca la politie,am vazut cu ochii mei cum se comporta cu oameni intradevar bolnavi ca si mama mea.Toata lumea era acolo cu emotii exagerate si plangeau si in stanga si in dreapta.Mama fiind cu diabet insulino dependent,cu depresie severa de tanara,cu coloana cervicala....au gasit si ei toate acestea si totusi la comisia de acolo au gasit-o apta de munca vorbind ,repet,foarte urat:"ai mancat destula pensie,la munca!!!!" Nici contestatia nu ne-a primit-o,eu stiind ca mama este intradevar bolnava.Zilele trecute a fost internata in stare destul de grava la spitalul Fundeni (unde eu sunt angajata si cred ca asta a fost si motivul respingerii de la pensie,crezand ca am aranjat eu ceva#-o) Acum,dupa un an am zis sa incep demersurile din nou,fiind foarte greu cu medicamentele pentru ea,si in general neavand nici un venit.Bineinteles ca cei de la spital au zis ca e imposibil sa nu o pensioneze acum.Cu iesirea ne-am dus la comisie,ude fooooarte draguta doctora a zis sa-i duca si un aviz de la alt cabinet.A fost ,a luat avizul si s-a intors iar la ea,unde era foarte nervoasa si uitandu-se pe dosarul mamei a zis SA MERGEM IAR LA EXPERTIZA NATIONALA,nuuuu pot sa cred,cata bataie de joc.Avand in vedere ca multi altii sanatosii merg cu sacosile sau plicurile la ei(si asta stie toata lumea,ca se da o pensie pe an la revizuire) noi nu cunoastem pe nimeni si o sa ne plimbam de colo colo ,La comisia sectorului respectiv,in cabinete diferite,lucreaza TATA si FIICA,va dati seama ei conduc totul,o familie.Ce am de facut,unde sa depun o plangere,sa-i faca un control medical mamei mele,care sa fie corect.Dca am sa merg iar la Expertiza si daca o gaseste sanatoasa tun.......apta de munca,caci nu avem nici o cunostinta????????E un cerc vicios,cei de la puterea tarii isi bat joc de noi!As vrea un raspuns sa stiu ce am de facut,caci apoi expira analizele,iesirea din spital....... Multumesc!!!!!