avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan-Iulian

Activitate Stefan-Iulian

Răspuns la discuția Penalitati intretinere
In primul rand va multumesc pentru raspuns, iar in legatura cu acea scutire eu personal nu am fost in bucuresti in acea perioada, iar mama mea nu a stiut ca putea beneficia de acea scutire... deci prin urmare "am ratat" acea ocazie...intre timp dupa cum am spus si mai devreme am reusit sa ajung la 4000 de lei si cu toate ca voi reusi si aceasta luna sa platesc inca 1500 de lei sper sa nu ajung in instanta...ca o alta intrebare as vrea sa stiu ce as putea face in legatura cu o neregula de scadere a unor chitante pe care le am, dar din recalculari se pare ca nu au fost inregistrate?
Buna ziua,

In urma cu 10 ani am inceput sa raman restanta la intretinere din cauza unor probleme, in timp am incercat sa platesc din datorii, dar nefiind bani nu reuseam sa acopar tot. De la inceputul anului acesta insa am reusit sa injumatatesc poate chiar mai bine suma datorata, dar totusi penalitatile la intretinere mise par cam exagerat de mari, adica la inceputul anului aveam 8100 de lei restante si penalizari de 12603lei, ceea ce duce la intrebarea mea, acea cota de 0.2% pe zi la care suma se aplica? la cei 8100 de lei restanta sau la cei 400 de lei care imi vin la intretinere lunar?

PS am pus 400 de lei ca atat mi-a venit intretinerea pe luna februarie a.c.