avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate tavy73

Activitate tavy73

Răspuns la discuția presedintele de asociatie
dl multumesc de raspuns.exista totusi o problema.presedintele este in spital la dezalcolizare de 2 sapt.am rugat fam sa ne transmita pozitia dlui si azi a venit si a depus demisia pe motiv de sanatate.noi am numit un vice dintre noi cei din comitet pt ca fostul presedinte nu mai este in masura fizic si mental de a lua ceva hotarari.este bine ca am numit noi cei din comitet un vic?pana la a.gen?multam
suntem o asociatie nou infiintata.la adunarea generala a fost ales acelasi presedinte care a fost si inainte.toate bune pana la transformare.atunci toti cei din conducere adica presedinte,administrator,femei serviciu comitet au trebuit sa prezinte documentele pentru angajare. am aflat ca presedintele de asociatie este pensionat medical gradul 1 cu capul.zilele trecute facand abuz de alcool a fost dus de familie si internat pentru dezalcolizare.sunt membru in comitet fara pretentii financiare la cererea mea si va rog sa ne sfatuiti unde putem gasi cum putem suspenda presedintele pana la adunarea generala,pe cine putem numi vicepresedinte sau presedinte din comitet.la adunarea generala administratorul a fost ales si vicepresedinte dar am inteles ca nu este legal.
in adunarea de comitet putem alege un vicepresedinte dintre membrii care sa duca functia de presedinte pana la adunarea generala?
VA MULTUMESC ANTICIPAT