avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate zen

Activitate zen

Buna ziua.

Am si eu o problema cu firma H. In anul 2000 mi-am pierdut actele si cineva rau intentionat a facut un contract la firma H (de telefonie mobila) cu buletinul meu. La data incheierii contractului eu deja aveam alt buletin de identitate. Pina in anul 2005, cind am vrut sa fac un abonament la Connex, eu nu am aflat de datorie, nu am primit nici o scrisoare, nici o factura, nimic.
Am depus o adresa scrisa, cu copie de pe buletinul nou, care dovesdeste ca la data contractului nu mai era valabil buletinul cu care s-a incheiat contractul. Am primit o scrisoare prin care mi se solicita copie de pe actul casei, de la adresa din buletin. Am vrut sa las o copie, dar numai daca mi se face mentiunea ca respectiva copie pe care o aduc nu a stat la baza unui contract cu firma H si nu va sta la baza unui contract, dar au refuzat. Ei solicita in continuare respectiva copie, dar nu doresc sa mentioneze nimic.

Am facut o adresa (toate adresele au numar de inregistrare de la H) prin care cer sa mi se trimita prin posta actul de proprietate cu care s-a facut contractul si copie a notificarilor scrise (scrisoare recomandata) prin care sa fiu informat ca am datorii.
In adresele catre firma H am cerut sa fie denuntat contractul respectiv.

O sa fac si o plangere la politie si una la anpc. Pina la urma daca tot nu se rezolva o sa ii dau in judecata.
As fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un sfat: ce sa mai solicit, in ce conditii sau unde sa mai apelez.